• Fără categorie
  • 0

Îngenunchiat de probleme, Alexandru Arșinel își găsește sprijin și alinare la mănăstiri

mai 18, 2018

Dupa ce si-a pierdut colega de scena si cea mai buna prietena, pe Stela Popescu, si a intampinat atat el cat si sotia probleme de sanatate grave, Alexandru Arsinel nu-si mai gaseste linistea.

 

Trist, abatut si vizibil slabit, Alexandru Arsinel pare de nerecunoscut. Dupa cateva luni in care a evitat sa apara in spatiile publice si a fost inlocuit, o perioada, in spectacolele de revista pe care le avea, Alexandru Arsinel pare alt om.  Artistul nu numai ca si-a schimbat infatisarea, dar pare sa fi devenit o persoana spirituala care a ajuns sa-si gaseasca alinarea in credinta si biserica.

 

De curand, indragitul artist a mers la Manastirea Hurezi din Ramnicul Valcea, cea mai de seama ctitorie ridicata de domnitorul martir Constantin Brancoveanu in anul 1690. Recunoscut de maicute, artistul a fost primit cu multa caldura, iar orele petrecute in lacasul sfant se pare ca i-au prins bine. Dupa vizita la manastire, Alexandru Arsinel s-a intors in Targu Jiu, unde participa zilele acestea la Festivalul National “Zilele Elvira Godeanu”.

Ultimul an a fost extreme de dificil pentru Alexandru Arsinel, probabil cel mai dur din toata existeanta de peste opt decenii a indragitului artist. Sirul evenimentelor negative a inceput cu imbolnavirea sotiei sale. Nevasta indragitului actor a suferit, in urma cu doi ani, un accident si, de atunci, starea ei de sanatate este una precara.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *