Înscrierile pentru Loteria Vizelor, reluate din cauza unor probleme tehnice. Toate dosarele depuse înainte de 18 octombrie trebuie retrimise

octombrie 21, 2017

Înscrierile pentru Loteria Vizelor (DV-2019) au reînceput pe 18 octombrie, după ce s-au înregistrat probleme tehnice. Toate dosarele depuse înainte de această dată trebuie să fie retrimise pentru a fi luate în considerare, a informat Ambasada Statelor Unite ale Americiin, într-un comunicat.

Inițial, înscrierile pentru Loteria Vizelor 2019 au fost anunțate începând cu data de 3 octombrie și până la 7 noiembrie. Din cauza unor probleme tehnice, pagina web unde puteau să se depună dosarele nu era funcțională. Astfel, Ambasada SUA a anunțat că noua perioadă de înregistrare este 18 octombrie – 22 noiembrie.

„Dacă v-aţi înscris înainte de miercuri, 18 octombrie 2017, acea înregistrare nu va fi luată în considerare şi va trebui să trimiteţi o nouă înregistrare în timpul noii perioade de înscriere. Vă puteţi înregistra din nou fără să fiţi descalificat din cauza trimiterii mai multor înscrieri. Persoanele care se vor înregistra de mai multe ori în timpul noii perioade de înscriere vor fi descalificate. Departamentul de Stat va trimite un mesaj e-mail automat către fiecare participant la programul Diversity Visa de la care s-a primit o înscriere înainte de 18 octombrie 2017, la adresa de e-mail de la care s-a făcut înscrierea, cu îndrumarea de a accesa pagina dvlottery.state.gov pentru un anunţ important”, transmite Ambasada SUA.

Cei care doresc să aplice pot accesa noul fomular de înscriere electronică (E-DV) la adresa dvlottery.state.gov, pe perioada înscrierii. Instrucțiuni referitoare la programul DV sunt disponibile pe pagina Departamentului de Stat, la travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *