Învățăturile lui Gică Hagi pentru Klaus Iohannis

octombrie 20, 2016

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a susținut azi o conferință de presă și a avut o serie de gânduri adânci despre situația societății românești, notează GSP.

“Cu religia avem probleme, așa că ne-a rămas doar sportul. Dacă și sportul dispare…Sportul, fotbalul în special, a înlocuit religia. Avem destule probleme cu religia, iar dacă mai dăm și sportul la o parte, nu cred că politicul se va simți prea confortabil. Ne trebuie sport și trebuie să-l sprijinim, altfel avem probleme mari.

Societatea și lumea au nevoie de sport. Înaintea era religia, dar nu vedeți acum: bombe și atentate. Ce facem? S-a ajuns prea departe. Ne-au rămas sportul și cultura, chestii sociale. De aceea, România este tristă, pentru că nu a investit în partea socială.

Dacă aș concura politic sau aș fi președintele României, aș investi doar în segmentele sociale, sport, educație și sănătate. Cred că m-ar vota oricine. Și în infrastructură aș investi, pentru că așa poți faci comerț. Când le ai pe astea, trăiești fericit! Formezi generații în toate segmentele și ai oamenii educați pentru ziua de mâine.

Cinci zile muncim de dimineața până seara, iar două zile trebuie să ne relaxăm, să ieșim din casă și să mergem la spectacole.Facem acest lucru sau doar dăm unul în altul? Ne certăm și am uitat de idoli în toate domeniile. Sper că o să ne schimbăm și o să fie mai bine, pentru că România este frumoasă și bogată”, a spus Hagi la conferința de presă.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *