Iohannis: E nevoie de o dezbatere cu Ponta, ar fi excepţional dacă acceptă invitaţia la Timişoara

noiembrie 4, 2014

“Un lucru care trebuie făcut în zilele imediat următoare. Este nevoie de o dezbatere, o dezbatere publică între mine şi domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitaţia Universităţii de Vest din Timişoara şi mi s-ar părea un lucru excepţional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timişoara, după 25 de ani de la Revoluţia română, locul mi s-ar părea foarte potrivit pentru această dezbatere”, a declarat Iohannis.

Întrebat de ce nu acceptă variantele propuse de premierul Victor Ponta pentru a lua parte la patru dezbateri la patru televiziuni de ştiri diferinte, Iohannis a răspuns: “Este absolută nevoie, după părerea mea, ca această dezbatere să aibă loc undeva unde toată media are acces în mod egal, unde absolut toate condiţiile sunt de aşa natură că nu poate să fie bănuit un candidat sau altul de vreun avantaj ilegitim”.

Victor Ponta l-a invitat pe Klaus Iohannis la emisiunile televizate la care va participa, luni, marţi, miercuri şi joi, la B1, Realitatea TV, România TV şi Antena 3.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *