Iohannis și Puzdrea au închiriat bani din chirii, dar au uitat să declare

august 25, 2015

 

 

Oare cum se simte țara asta când marii mahări, ba mai nou chiar președintele ei o trage pe sfoară și o fură la drumul mare? Jignită în ultimul hal, umilită până la limită. Ce e de făcut în situația asta? Doar Dumnezeu este Cel care mai poate face dreptate.

În rest, sunt toți corupți până în măduva oaselor. Am crezut că doar marele mafiot Dumitru Puzdrea a reușit performanța de a încasa chirii cât mai mare pe care să nu le declare statului. Când colo, ce să vezi? La adresa cui sunt acum acuzații incredibile? Fix la cea a lui Klaus Iohannis, actualul președinte al României. Potrivit unei investigații făcute de RISE Project s-a constat că între veniturile pe care acesta le-a afirmat în declarațiile de avere din anii 2005-2008 și sumele prezente în contractele pe care le-a semnat pentru închirierea multor proprietăți imobiliare pe care le are există o diferență de… 115.000 de euro.

Și culmea este că Agenția Națională de Integritate a făcut un efort și l-a anchetat pe domnul președinte referitor la golăniile pe care le-ar fi făcut cât timp era primar al Sibiului dar… surpriză… ANI nu a finalizat vreodată o anchetă care să aibă ca subiect averea actualului șef al statului. Numai că cei de la RISE Project spun că domnul Iohannis are ca principala sursă de venit tocmai aceste chirii, iar salariile sunt pe ultimul plan. În plus, tot RISE Project a făcut rost de la Regitrul Comerțului și de niște copii ale unor contracte semnate între Iohannis și mai multe firme care au puncte de lucru în câteva din casele sale. Iar între declarațiile de avere ale domnului președinte și datele cuprinse în aceste contracte sunt neconcordanțe grave care arată că șeful statului a încasat ani buni sume mai mari decât cele pe care le-a făcut publice. Asta e grav domnule Iohannis, pentru că înseamnă că ați mințit statul grosolan și v-ați umplut nițel cam tare conturile. Drept urmare, ar fi bine să nu mai ridicați glasul dacă într-o bună zi cineva se va hotărî să vă ancheteze ca la carte și pe dumneavoastră. Se vede treaba că meritați o palmă ca să vă treziți la realitate.

În ceea ce-l privește pe domnul Dumitru Puzdrea e foarte greu de spus la ce sumă se ridică chiriile încasate de atâta timp de acesta atâta timp cât măgăria persistă și acum și nimeni nu schițează vreun gest cum că i-ar păsa de soarta oamenilor care sunt de-a dreptul jecmăniți. Și nici nu întrevedem ceva la orizont pentru că Puzdrea a avut grijă să-I plătească regește pe toți cei care ar fi avut ideea genială să descopere într-un fel sau altul adevărul despre ceea ce se întâmplă la complexul Flora. În acest mod instituția numită ANAF face pe proasta, iar Poliția Economică suntem siguri că nici măcar adresa complexului Flora nu o cunosc. Ce se întâmplă însă cu cei care au standuri la Flora și îndrăznesc să spună că plătesc o chirie mult prea mari? În cel mai bun caz sunt scoși în șuturi din incinta locației și probabil că li se confiscă de către nenorocitul de Puzdrea și toate bunurile. Așa cum a procedat și cu frații fostului său asociat arhitectul Năstase Cătălin care au avut la Flora un lanț de restaurante de pe urma cărora s-a îmbogățit evident tot Dumitru Puzdrea.

Ca să nu spunem că e foarte posibil ca oamenii să se lovească de bocancii ofițerilor secției 2 poliție, aflați mereu la datorie în fața pavilionului 7 al complexului acolo unde Puzdrea adăpostește tone de marfă adusă ilegal din state UE fără TVA și la prețuri de râsul lumii și vândută ulterior cu TVA și la suprapreț. Dar stați puțin că în acest moment există instaurată și o taxă de protecție pe care Puzdrea le-a impus-o celor 200 de șoferi de taxi care intră și ies zilnic din fabrica lui de făcut bani. Și care e imensă: 100 lei/persoană/zi. Suntem convinși că suma primită de mafiot pe lună e greu de socotit chiar de domnii de la Fisc. În aceste condiții locul lui Puzdrea ar fi dacă s-ar face dreptate într-una din închisorile patriei. Că nu doar nu vom aștepta să debarce el cu demnitate. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Puzdrea se încadrează foarte bine în acest zoo plin de specimen rare ca politicieni și oameni de afaceri condamnați pentru fapte de corupție. E momentul să simtă și Puzdrea în ceafă răcoarea celulei. A corupt mult prea mult, a tras țepe fenomenale și nu e cazul să fie miloși tocmai cu el judecătorii. Nu ne impresionează lacrimile scăpate de acest mafiot, sunt probe solide care arată cine este el cu adevărat. Vom fi umani cu oricine, nu cu Puzdrea. El nu merită nici un pic de milă pentru că provoacă doar scârbă. I-ar sta bine lui Dumitru Puzdrea ca ex-șmecher care în clipa decăderii sale arată ca un om care nu mai are nimic… Puzdrea, ți-a sunat ceasul. Curând vom asista la ultimele tale momente. Și le vom savura. Asta merită un șobolam de teapa ta…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *