• Fără categorie
  • 0

Iohannis spune că i-a invitat pe Dragnea și Tăriceanu la parada de Ziua Națională: Am constatat că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere

noiembrie 22, 2017

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară, la Ploieşti, că anul acesta a decis să invite toți oamenii cu funcții în stat, inclusiv pe Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, la parada de Ziua Națională, pentru că a constatat că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere.

„Anul trecut, într-adevăr, nu am invitat pe toată lumea, fiindcă am vrut să subliniez că există oameni care au probleme care, după părerea mea, sunt foarte mari, însă, am constatat, în acelaşi timp, că românii îşi doresc ca în conducerea statului să existe o bună înţelegere. Nu întotdeauna este posibilă această bună înţelegere, dar anul acesta, de Ziua Naţională, am hotărât să invit oamenii după funcţii, după merite (…), dacă cineva a fost ales parlamentar, are un merit că a convins un număr important de alegători. Deci, una peste alta, am luat lista de protocol aşa cum există ea (…) şi am invitat pe toată lumea”, a declarat Iohannis după ce a participat la dezbaterea „Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploieşti”, organizată la Universitatea Petrol – Gaze.

Președinții celor două Camere, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea au anunțat, deja, că nu vor participa nici la parada de Ziua Națională, de la Arcul de Triumf și nici la recepția de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că nu va participa la recepţia organizată, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie. ”Nici vorbă”, a spus liderul PSD. În urmă cu o zi, și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că nu va merge la recepția de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Senatului a anunţat, luni, că nu a primit încă nicio invitaţie din partea Administraţiei Prezidenţiale pentru a participa la parada şi recepţia organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie, iar în cazul în care va primi nu îi va da curs.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *