Ipoteză șocantă a lui Liviu Dragnea despre pensii: Să nu se suspende legea și să îi păcălim pe oameni

septembrie 14, 2017

Legea pensiilor e în plin lucru la Ministerul Muncii, care vrea să îndrepte inechitățile din sistem. Liviu Dragneavine însă cu o ipoteză șocantă. Dacă legea nu va fi făcută bine, ar putea fi mari probleme.

 

”Nu se micșorează nicio pensie. Sunt nedreptăți de ani de zile, legi făcute pe genunchi, nu s-a gândit care sunt efectele. Sunt oameni de aceeași vârstă cu diferențe mari între pensie și trebuie reparat. Dar nu se pot repara toate nedreptățile într-un an, că asta înseamnă niște bani.

Trebuie văzut și în cât timp se poate repara, ca să nu se suspende legea și să îi păcălim pe oameni. Când vom avea proiectul gata, vom începe să îl prezentăm asumat. Pentru că sunt oameni care așteaptă. Și oameni în vârstă.”, a spus Dragnea la Antena 3.

Șeful PSD a abordat și subiectul salariilor, despre care a spus că nu vor scădea, în ciuda zvonurilor. ”Nu vor scădea salariile ca urmare a acelui sistem de plată a contribuțiilor sociale, pentru că nu generează costuri mai mari pentru companie”, a adăugat Dragnea.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *