Ironii maxime la adresa PSD: ‘Tot mapamondul e împotriva lui Dragnea. Pensionarii trebuie să-l apere cu cratițe, cu ibricul, cu bătătorul de covoare’

noiembrie 20, 2017

Realizatorul TV Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, la B1 Tv, decizia PSD de a adopta o rezoluție în care acuză existența unui ”stat paralel”.

 

”La noi se întâmplă ceva ieșit din comun. Cum să vii și să pretinzi că statul paralel, care este ilegitim, încearcă să-l dea jos pe Liviu Dragneade la putere? Care putere? Dragnea este președintele Camerei Deputaților, deci nu e mare lucru, este șeful PSD-ului, dar alte titluri? Deci cum adică să-l dai jos pe Liviu Dragnea? Nu e șeful statului, nu e prim-ministrul, nu e șeful Senatului. Suntem exact ca-n anii dictaturii. Numai atunci mai erau astfel de discuții. Nu există un mesaj mai dictatorial decât ăsta. Ăsta e de Togo deja, de Burundi.

Și dacă vor să-l dea jos pe Liviu Dragnea ce? E sfârșitul lumii? În Zimbabwe îl au pe Mugabe de 38 de ani la putere și iată că e destituit într-un mod pașnic, într-un mod liniștit. La noi, s-au dus ăștia să dea un comunicat… E suprarealist. Așa ceva nu am mai auzit niciodată. Hai că miștocăreala asta cu Cristoiu, cu Soros, cu Dan Andronic, întâlnirile cu Coldea și Kovesi sunt niște glume de oameni care se plictisesc acasă, vin la televizor și spun niște idioțenii, e problema lor. Dar acum a devenit oficial.

Cum să vorbești, mă, de stat paralel? Evident că în România, statul suspiciunilor, s-a lansat ipoteza dacă nu cumva Dragnea este statul paralel. Ei bine, asta e mai ușor de crezut. Cine e Dragnea să spună ”e o coaliție împotriva mea”?

Mai trec două-trei zile și o să avem un comunicat din ăla sforăitor de la PSD, de tipul Codrin Ștefănescu, în care o să ni se spună că tot mapamondul e împotriva lui Liviu Dragnea și că PSD-ul își cheamă oștirea la luptă. Pensionarii, păcăliții, manipulații, să vină ăia să lupte cu ce au acasă, cu cratițe, cu ibricul, cu furca în mână, cu bătătorul de covoare, să vină să-l apere pe Liviu Dragnea”, a afirmat Radu Banciu.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *