Iubita lui Cristian Boureanu a făcut crize când a văzut notele de la bacalaureat

iulie 12, 2016

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a făcut crize când a aflat ce note a luat la bacalaureat. Deși a promovat examenul de Bacalaureat, eleva Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti a anunțat că va depune două contestații. Media pe care a obţinut-o la probele scrise este de 6, aflându-se pe muchie de cuţit.

NOTE BACALAUREAT 2016 LAURA DINCĂ:

Limba şi Literatura Română: 5.15

Limba Engleză: A2-A1-A1-A2-A2

Istorie: 5.3

Geografie: 7.55

Medie generală: 6

Rezultat final: REUŞIT

“Am greșit la română. M-am rugat să trec, pentru că am scris despre romanul “Ion” și trebuia să scriu despre altul. M-am rugat să fiu la limită, să fie bine. Nu mă mai interesează cât am luat. Vreau să depun contestație la istorie, pentru că mă așteptam la nota 7.00, așa mi-a ieșit la barem. La fel vreau să procedez și la geografie, conform calculelor mele mă așteptam la nota 9.00. Pentru mine contează nota la geografie, pentru că vreau să dau la Facultatea de Turism” , a precizat iubita lui Cristian Boureanu pentru libertatea.ro

Cristian Boureanu, în vârstă de 44 de ani, a fost căsătorit cu Valentina Pelinel, dar au divorţat în 2014. De aproape doi ani, politicianul formează un cuplu cu Laura Dincă, care în perioada aceea era minoră.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *