JEAN RAMANE LANGA NEFERTITI – Vestitul procuror DNA Jean Uncheselu s-a sucit.

iunie 13, 2018

JEAN RAMANE LANGA NEFERTITI – Vestitul procuror DNA Jean Uncheselu s-a sucit. Uncheselu si-a retras cererea de incetare a activitatii la DNA, si de plecare la Parchetul Tribunalului Dolj sau Parchetul Judecatoriei Craiova. In schimb, CSM a aprobat plecarea din DNA a procurorilor Ioan Ulici si Ciprian Vasile Dominte

Vestitul procuror DNA Jean Uncheselu(foto), autorul facaturii de dosar care a contribuit la indepartarea din functia de premier a lui Victor Ponta, s-a razgandit. Uncheselu a renuntat sa plece din DNA, astfel ca ramane langa sefa sa Laura Kovesi. Poate ca a facut acest gest din semn de solidaritate cu Laura Kovesi, care este ca si demisa caci Iohannis va trebui sa semneze intr-un final decretul de revocare, sau poate cineva i-a atras atentia ca ar putea avea de suferit daca va parasi parchetul.

Cert este ca Sectia pentru procurori a CSM a luat act in sedinta din 12 iunie 2018 de faptul ca procurorul Jean Uncheselu a renuntat la cererea de incetare a activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta solicitase anterior sa paraseasca parchetul anticoruptie si sa-si continue activitatea la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj sau Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova.
Chiar daca ramane in DNA sau pleaca, procurorul Jean Uncheselu va avea oricum mari probleme in viitor. Asta intrucat fostul premier Victor Ponta a anuntat intr-un interviu pentru PSnews.ro ca a luat decizia sa il dea in judecata pe Uncheselu, cel care i-a facut dosarul, dupa ce Inalta Curte a dispus, deocamdata in prima instanta, achitarea sa.
Tot in sedinta din 12 iunie, Sectia pentru procurori a respins cererea de amanare a analizarii solicitarii de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie – Biroul Teritorial Baia Mare – a procurorului sef Ioan Ulici, si a hotarat incetarea activitatii acestuia la parchetul anticoruptie incepand cu data de 01.09.2018 si revenirea la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

De asemenea, CSM a hotarat si incetarea activitatii la DNA a procurorului Ciprian Vasile Dominte incepand cu data de 01.07.2018 si continuarea activitatii acestuia la Parchetul de pe langa Tribunalul Covasna, incepand cu aceeasi data.

In aceeasi sedinta, Sectia pentru procurori a decis incetarea activitatii la DIICOT – Serviciul teritorial Bacau – a procurorului Adrian Stefan Majeri, incepand cu data de 01.07.2018 si continuarea activitatii acestuia la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

luju.ro

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *