Jos cu trădătorii care lucrează pentru Puzdrea!

iulie 7, 2015

 

Pe vremea dictatorului Nicolae Ceaușescu toți românii urlau cât îi țineau plămânii că acesta este un mare trădător de neam și țară. L-am omorât pe Ceaușescu și pe Lenuța lui, apoi am început cu toții să aruncăm cu pietre în următorii președinți ai statului: Iliescu, Constantinescu, etc.

A venit apoi la putere Băsescu cu gașca lui de neciopliți. Din nou românul și-a găsit trădătorul: fostul comandant de navă. Niciunul dintre noi însă nu ne-am gândit că ar fi alții și mai vinovați decât aceștia, și mai periculoși și mai puși pe fapte inumane. Cum ar fi de exemplu afaceriștii corupți până la Dumnezeu și o treaptă mai sus și șleahta lor de ordinari. Unde s-au dus toți polițiștii, toți judecătorii, toți procurorii, toți marii reprezentanți ai instituțiilor țării noastre? Pe tarlaua unuia dintre cei mai nenorociți mafioți pe care i-a văzut vreodată țara românească, Dumitru Puzdrea.

De ce au optat aceștia să treacă în barca lui Puzdrea și nu în cea a altor afaceriști de teapa lui? Pentru că aici se pare că banii nu se termină, de parcă Dumitru Puzdrea ar fi deținătorul unui sac fără fund. O fi, nu spunem nu, că doar de atâția ani de când a distrus statul român fără ca cineva să-l bată măcar pe umăr, a reușit Puzdrea să strângă o avere imensă… Așa că din uriașul cașcaval nu se vede dacă tai câte o felie și le-o arunci flămânzilor. Flămânzilor din justiție, evident căci ei iau partea cea mai bună a prăjiturii, pentru că ei sunt aceia care trebuie să mușamalizeze dosare peste dosare și să dea NUP-uri cât ordonă stăpânul Dumitru Puzdrea.

Surprinzător este faptul că magistraților care-i țin trena lui Dumitru Puzdrea nu le-a fost și culmea, nu le este frică nici acum de ceea ce li s-ar putea întâmpla. Nu tremură noaptea cu gândul că la prima oră a dimineții s-ar putea să le bată portăreii în ușă, iar mascații să-i arunce ca pe niște cartofi în dube. Nu au nici un fel de probleme. Nu au avut nici ofițerii Firu Denisa, Lupu Marian și mai marele peste toți Voicu Mihai Marius atunci când au primit sume imense și și-au făcut treaba întocmai cum scrie la carte, punând deoparte cele mai incredibile dovezi care atestă activitatea de mafiot a lui Dumitru Puzdrea.

Nu a avut vreun stres nici judecătorul Virginia Duminică, o veche și actuală și probabil și viitoare prietenă a lui Puzdrea și de asemenea au dormit liniștiți pe pernele lor și procurorii Nistor și Oana Niță, implicați până peste cap în mușamalizarea dosarelor care i-au fost deschise lui Puzdrea în legătură cu clădirea pe care a ridicat-o ilegal la complexul Flora, exact peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă. Și știți ce e cel mai înfiorător lucru? Faptul că nesimțiții de la Apa Nova știau de acest lucru, fuseseră informați de la început până la sfârșit. Ba în nemernicia lor, aceștia s-au dat de gol chiar printr-o declarație oficială făcută de boss-ul instituției, care a ieșit la un moment dat și a spus cu gura lui cât de mult a încălcat Puzdrea Legea Apelor prin acea construcție.

Dacă tot nu a fost în stare marele șef să rezolve o asemenea problemă, atunci de ce a mai vorbit? Ca să se scuze cumva? Dar oare Apa Nova nu știe că în viața asta, normală, cine se scuză se acuză de fapt? Oare cât amar de bani au încasat și acești oameni fără scrupule, ca să închidă ochii? La fel ca toți primarii care s-au perindat de-a lungul anilor pe la Primăria Capitalei? Ce facem cu Viorel Lis, păcănelul de acum ce iese cu toate târfele pe la televizor? Îl lăsăm să trăiască liniștit în continuare pe banii lui Puzdrea, care-i asigură o rentă lunară pentru toată viața ca să uite ce știe despre cât de ilegal a intrat mafiotul în posesia terenului de la Flora, bașca cum a construit complexul?

Oare nu ar fi frumos din partea marilor anchetatori care se bat cu pumnul în piept că vor să distrugă mafia să-l tragă puțin de urechi și să afle de fapt care este adevărul? Cu Traian Băsescu cum procedăm? Că doar se știe clar că el a fost unul dintre pionii principali în viața lui Puzdrea, întrucât a semnat niște hârtii grație cărora a putu excrocul să pună laba pe terenul de la Flora? Cu Oprescu cum procedăm? Că doar știe tot și ne mai și sfidează pe toți, afirmând ori de câte ori e întrebat de situația de la Flora că nu-și amintește?

Dar mita pe care v-o îndeasă Puzdrea cum se face domnule doctor că nu o uitați? Nici unii dintre cei amintiți mai sus dar nici lui Dorin Cocoș sau Elenei Udrea, cei care au făcut incredibile afaceri cu mafiotul nu au gândit o secundă că a-i oferi ajutor unui excroc de teapa lui Dumitru Puzdrea înseamnă de fapt a-ți semna sentința cu mâna ta. Nu-i așa domnule Constantin Gurmezescu, fost șef arme și muniții din cadrul IGP?

Se vede treaba că și dumneavoastră atunci când l-ați cunoscut pe Puzdrea ați uitat cu desăvârșire de jurământul depus pentru binele românilor. Ați avut un rol mult prea important în tergiversarea dosarului de la Câmpulung Moldovenesc în care Puzdrea este anchetat pentru furtul acela uriaș pe care l-a săvârșit la fabrica de cherestea. Credeți că va fi mușamalizat până la urmă și acest dosar? Și dacă nu va fi așa? Vă veți simți bine știind că vă veți petrece multe zile în pușcărie pentru prietenul Puzdrea? Sau, poate vă place să stați și-n celulă cu el. Asta vom vedea…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *