Justiţia i-a dat prima palmă lui Iohannis! Doar de terenurile ilegale ale lui Puzdrea nu se ia nimeni!

noiembrie 18, 2015

 

Cum am putea să interpretăm decizia justiţiei de a-i lua chiar preşedintelui României prima casă din cele şase, pe care acesta le-a cumpărat ilegal? Că nimeni nu e mai presus de lege, nu-i aşa? Chiar dacă domnul Iohannis ne-a arătat că poate fi şi nervos şi a adus ofense magistraţilor români, aceştia s-au mişcat şi au făcut un prim pas. De ce atunci nu se întâmplă acelaşi lucru şi cu nenorocitul de Puzdrea Dumitru, care a pus laba ilegal pe unul dintre cele mai mari terenuri din nordul Bucureştiului, cel de la Flora, în condiţiile în care există de ani buni dovezi despre ilegalităţile comise, iar dosarele sunt pe bandă rulantă? Adică un ordinar de afacerist e peste preşedintele României? Că noi aşa interpretăm…

Obrănznicie impardonabilă!

E adevărat că domnul Iohannis a cam vorbit ce nu trebuie când a afirmat că această decizie a magistraţilor nu e bună? Oare nu a înţeles că suntem într-o ţară care nu mai e comunistă? Nu cumva ar trebui sancţionat la rândul lui pentru asemenea afirmaţii care nu-şi au rostul? Ce-aţi spune domnule preşedinte dacă în urma acestor cuvinte rostite de dumneavoastră, cel care vorbiţi puţin, ar ieşi în stradă nu mai puţin de 100.000 de oameni şi ar cere să fiţi dat jos de pe piedestal? V-aţi simţi bine? Aţi înţelege în cel de-al 12-lea ceas că legea e chiar şi pentru dumneavoastră valabilă? Justiţia nu e obligată să dea soluţii după cum vă convine dumneavoastră, domnule Iohannis. Iar ceea ce aţi spus e un afront uriaş adus întegii ţări, o obrăznicie impardonabilă. Se vede treaba că nu e nici o diferenţă între dumneavoastră şi dictatorii veritabili! Numai că… ce să vezi? Noi acum 25 de ani tocmai am înlăturat acel dictator şi se pare că ţineţi şi dumeneavoastră cu tot dinadinsul să fiţi următorul. De data aceasta s-ar putea să iasă măcel dacă nu staţi în banca dumneavoastră, cuminte şi nu conduceţi ţara aşa cum aţi spus înainte să vă aleagă românii. Vreţi să vedeţi ce înseamnă cu adevărat o revoluţie? Nu ne forţaţi să vă demonstrăm, domnule preşedinte al României!

Mafiotule, tu vei urma la apel!

În ceea ce vă priveşte pe dumneavoastră, domnule Dumitru Puzdrea cam cât credeţi că veţi mai putea să râdeţi în pumni, gândind că ne tot păcăliţi şi noi nu ne dăm seama? Nu cumva aţi depăşit acea limită a suportabilităţii? Oare nu credeţi că acei procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie pe care tot vreţi să-i mituiţi (deşi gurile rele că aţi reuşit chiar cu câţiva dintre aceştia…) nu vă vor trece pragul? Sunteţi atât de sigur, domnule Dumitru Puzdrea? Vreţi să vedeţi cine vor fi primii care vă vor da în gât? Chiar poliţiştii secţiei 2, domnul Lupu Marian, împreună cu Firu Denisa, Ionuţ Alexandru şi Dănuţ Lepădatu. Sau poate chiar mai marele Poliţiei Române, domnul Voicu Mihai Marius.

Toţi nişte netrebnici pe care i-aţi uns cu saci de bani ca să ţină ascunse toate dovezile despre cum aţi intrat în posesia terenului de la Flora, despre cum aţi construit acolo complexul, fără a avea nici un fel de acte la mână şi evident cum v-aţi permis, cu un tupeu infect să ridicaţi şi acea clădire peste cele două magistrale care alimentează Capitala cu apă, în încercarea probabil de a ne reduce la tăcere pe noi, cei care vrem să iasă adevărul la lumină. Domnule Puzdrea, să nu aveţi senzaţia cumva că ajutorul oferit de fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu va merge până la infinit. Categoric nu. După ce a fost pus sub urmărire în dosarul Mineriadei, Măgureanu a devenit extrem de vulnerabil. Şi nu uitaţi că fosta sa noră a pus piciorul în prag şi a spus că a fost ameninţată cu moartea şi de Măgureanu şi de acoliţii săi. Ceea ce înseamnă că nu i-a fost frică, De unde deducem că domnul Virgil Măgureanu nu mai e un animal atât de feroce pe cât se credea până mai ieri. În plus, nu uitaţi că de ceva vreme, chiar avocata dumneavoastră de suflet, doamna Mihaela Popescu vă sapă groapa, plângându-se pe la toate colţurile şi chiar ajungând la apărătorii celui pe care-l urâţi atât de mult pentru că nu aţi reuşit să-i furaţi şi acţiunile pe care le are la complexul Flora, fostul dumneavoastră asociat, arhitectul Năstase Cătălin.

Mihaela Popescu ca şi Gina Halas, spun gurile rele s-au săturat să fie în cocina de porci a dumneavoastră, domnule Puzdrea. Femeile de uşi multe (pentru că din punct de vedere profesional sunt doar nişte nulităţi) au început să tremure ca varga. Punem pariu că în curând vor merge să vă dea în gât acolo unde ştiu ele că e mai bine? Şi să vă mai spunem ceva. E foarte posibil ca fete bune cum le ştim dar mai ales darnice să nu păţească absolut nimic, dar să vă bage pe dumneavoastră într-un rahat din care să nu mai poată să vă scoată nimeni mult timp de acum înainte. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu au uitat de dumneavoastră, domnule Puzdrea, Ultimele noastre informaţii tocmai asta spun. Mai aveţi ceva timp să mai plecaţi prin Germaniaa, Israel, SUA şi Dubai să vă mai mutaţi banii negri dintr-un cont într-altul. Dar e posibil să nu vă ajungă tot caşcavalul din lume să plătiţi apărători care să vă scoată din puşcărie. Odată ce veţi intra, acolo veţi rămâne! V-aţi cocoţat în fruntea mafiei şi aţi uitat cel mai important lucru, domnule Puzdrea! E cel mai greu de suportat să cazi de sus!

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *