Justiția, un sistem mafiot care acționează la comanda infractorului Puzdrea

august 19, 2015

 

Câți ani au trecut de când șpăgarii cu epoleți ai poliției române, sub directa îndrumare a excrocului Dumitru Puzdrea, ne dirijează viețile, derulând acțiuni incredibile asupra tuturor persoanelor care intră în dizgrația lui mafiotului? Nici noi nu mai putem să socotim. Dar poate ne răspund oamenii legii, justițiarii care au uitat că legea trebuie să fie respectată și s-au transformat într-un sistem criminalo-mafiot ce funcționează la comanda lui Puzdrea.

Infractorului Puzdrea, pentru că altfel nu-i putem spune. Care sunt golanii care-i spală picioarele marelui mafiot? Nici nu știm cu care dintrei ei să începem. Să fie oare Voicu Mihai Marius, actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei? Sau ofițerii secții 2 poliție alături de șpăguiții ofițeri Lupu Marian, Firu Denisa și Ionuț Lepădatu, șobolanii care știut să facă un singur lucru și anume să țină cheie aproape toate plângerile importante făcute împotriva lui Puzdrea de fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin, dar și o multitudine de dovezi incriminatoare care, dacă ar fi descoperite, l-a arunca pe mafiot direct în închisoare? Nu aceștia au reușit ce nimeni nu ar fi putut și anume să-l scoată basma curată pe diabolicul Dumitru Puzdrea, chiar și atunci când acesta a fost anchetat pentru două tentative de omor? Prima asupra arhitectului Năstase Cătălin pentru că de ani buni mafiotul vrea să-i fure acțiunile pe care acesta le deține și acum la complexul Flora și cea de-a doua asupra a doi bărbați, nevinovați 100% care și-au parcat mașina în fața vilei sale de la Sinaia dar au sfârșit împușcați cu sânge rece de nenorocit? Ce s-a întâmplat cu cele două dosare care au fost deschise pe numele lui Puzdrea?

Au fost imediat mușamalizate. Cine a mai participat la această ordinărie? Marele procuror Nistor de la Parchetul sectorului 1, sprijinit îndeaproape de buna sa colegă, o expertă în luat mită, doamna Oana Niță. Procedura a fost una simplă: dosarul care arăta cum a angajat Puzdrea un ucigaș de meserie să-i ia viața lui Năstase Cătălin s-a plimbat de la Nistor la Niță cât a trebuit, iar la final i s-a pus NUP-ul plătit de mafiot. Doamna Niță nu s-a oprit însă aici. Pentru că banii au fost mulți, căci Puzdrea nu se uită când în joc e libertatea sa, a mai dat un NUP. De data asta în dosarul în care Dumitru Puzdrea a fost anchetat alături de Dumitru Dragomir, un alt nenorocit, fostul boss al LPF. Și cum plimbarea asta a ținut nu mai puțin de șase ani, e lesne de înțeles că suma pusă la bătaie a fost imensă. Se aude că doamna Niță nu-și pătează obrazul pentru doi lei... Între timp a mai apărut un dosar: cel de la Câmpulung Moldovenesc, în care Puzdrea e acuzat că a distrus până la ultima cărămidă fabrica de cherestea. Pe care o adusese la cele mai înalte standarde tot arhitectul Năstase Cătălin, obligat în această poveste de oameni politici, prieteni ai mafiotului, să-i cedeze lui Puzdrea afacerea. Gurile rele spun că în această telenovelă ar fi intervenit și un personaj foarte important al României, fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, care și-a trimis slugile să-i fie fidele lui Puzdrea și banilor săi, evident

Cine a ascultat cel mai bine ordinele avându-l în spate pe Măgureanu? Ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău, nenorocitul ăla care și-a permis chiar să fure saci cu acte oficiale ce trebuiau să fie predați expertului pentru verificare dar care au ajuns doar Dumnezeu știe unde… Și cine credeți că și-a mai adus aportul? Nici prin gând nu vă trece. Doamna Alina Bica fosta șefă a DIICOT-ului. Nu e clar pentru toată lumea că un ordin dat de brunetă lui Vasilcău rezolvă orice problemă, într-un timp record? Nu e cazul să mai spunem cine i-a făcut legătura acesteia cu Puzdrea: se știe! Elena Udrea și Dorin Cocoș. Doar Puzdrea a fost protejatul cuplului ani buni. Dovadă stau afacerile făcute împreună, sacii de bani câștigați și încrederea oarbă pe care mafiotul a avut-o în cei doi atunci când le-a cerut să-l sprijine în vânzarea complexului Flora, evident pentru un comision uriaș, în condițiile în care societatea are cartea funciară blocată și nimeni nu poate mișca nici un deget.

Dacă DIICOT a fost și suntem convinși că mai este și acum la degetul mic al lui Dumitru Puzdrea, nu cumva există posibilitatea ca și procurorii Direcției Naționale Anticorupție să fie alături de șeful mafiei? Cine spune asta? Atunci de nu există vreun control la complexul Flora sau la firmele lui Puzdrea? Ce face ANAF-ul, dacă tot a început să facă curățenia de toamnă? Nu e interesant pentru nimeni cum a reușit Puzdrea să facă o avere care depășește 100 milioane de dolari? Nu dă nimănui de gândit faptul că brusc Puzdrea împreună cu nevastă-sa, Iosefina Mihaela pleacă din ce în ce mai des în Germania, Israel, Dubai și SUA? Ce fac acolo? Schimbă banii dintr-un cont într-altul. Asta ca să i se piardă urma. Dar oare merită să fie lăsat să i se întâmple acest lucru? Nu ar fi normal pentru justiția din România să se scuture de praf și să ia atitudine? Cât mai poate? Dacă o ține Puzdrea în ritmul acesta e posibil să ne trezim cu un glonte în cap doar dacă trecem pe trotuarul din fața fabricii sale de făcut bani…

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *