Kelemen Hunor :UDMR condamnă actele de violență de orice natură

decembrie 2, 2015

Președintele UDMR Kelemen Hunor a condamnat, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, “intenția actului de violență care, conform informațiilor apărute în presă, urma să fie pus în practică de către președintele filialei din Târgu Secuiesc a ‘Mișcării Tinerilor din 64 de Comitate’ pe 1 decembrie, sub forma unui atentat’.

Președintele UDMR a punctat că organizația pe care o conduce se delimitează ferm de manifestările extremiste și pledează pentru conviețuire pașnică, respect reciproc și toleranță, conform AGERPRES.

UDMR condamnă actele de violență de orice natură și se delimitează ferm de manifestările extremiste, surse ale relațiilor tensionate dintre comunități. Considerăm că doar conviețuirea pașnică, respectul reciproc și toleranța pot călăuzi România pe calea ei spre prosperitate și spre un viitor construit temeinic de comunitățile care o alcătuiesc’, a declarat Kelemen Hunor.

Acesta a adăugat că ‘UDMR consideră instrumentele democrației parlamentare și cele al dialogului politic drept singurele instrumente legitime’.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *