Klaus Iohannis îşi surclasează adversarii: Ponta, Băsescu şi Dragnea nu mai au nicio şansă

aprilie 1, 2017

Klaus Iohannis a reuşit o performanţă uluitoare în 2014. Deşi fusese surclasat în primul tur al alegerilor prezidenţiale de Victor Ponta, a surmontat cele 10 procente şi a câştigat lejer cursa pentru Palatul Cotroceni. Se pare că şeful statului şi-a păstrat capitalul de simpatie. Jurnalista Ionela Năstase face un top inedit pe propriul blog. Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Traian Băsescu sunt mult în spatele lui Iohannis.

“M-am trezit cu această curiozitate: care politician e mai tare pe facebook?! Și am luat la privit paginile mai marilor țării. Președintele Klaus Iohannis e de departe pe primul loc cu aproape două milioane de like-uri (1.807.475 likes). Aproape două milioane de oameni urmăresc postările președintelui pe facebook. Sau ale echipei președintelui, că doar nu credeți că stă Iohannis să-și publice singur mesajele…

Locul doi în clasament e ocupat de Victor Ponta cu 824.212 likes. După ce a pierdut prezidențialele, Victor Ponta a ințeles că lumea asta online e perfectă pentru a transmite mesaje. Facebook e locul unde-i place cel mai tare fostului premier să se exprime. Și o face des. Și atacă des! De aici se preiau mesajele la tv, în ziare și, mai ales, în zona internetului. Un lucru e cert: Victor Ponta își ține singur pagina de facebook. Sigur, nici nu mai e așa de ocupat cum era atunci când avea reședința la Palatul Victoria.

Bronzul merge acasă la primarul general al Capitalei. Gabriela Firea are, în acest moment, 485.234 de like-uri. Aproape jumătate de milion de oameni, bucureșteni și nu numai, urmăresc postările edilului șef. Fostul președinte Traian Băsescu are pe facebook 398.590 likes. Nu sunt puțini urmăritori, dar nici foarte mulți pentru un fost șef de stat și pentru notorietate de care se bucură Băsescu. Și aici avem o certitudine: Băsescu își ține singur pagina de facebook. “E foarte vocal și foarte postac”, cum ar zice președintele Klaus Iohannis. Elena Udrea îi calcă pe urme președintelui chiar și pe facebook. 373.290 de like-uri a adunat cea mai cunoscută blondă din politică. Cu voia dumneavoastră, ultimul pe această listă: Liviu Dragnea 155.568 likes. Puțin, domnule președinte! Cam puțin! (În paranteză fie zis, Smiley, de pildă, are peste 3 milioane de like-uri pe pagina de facebook. Ce n-ar da politicienii…).”, scrie Ionela Năstase.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *