Kovesi e mult prea singură

septembrie 30, 2015

Într-un interviu dat unei reviste, Laura Codruța Kovesi a încercat să arate că, dincolo de imaginea de femeie dură căreia nu i se poate opune nimeni, șefa DNA e un om normal, căruia îi place munca pe care o face dar se simte bine și în propria-i casă.

Asta zice doamna Kovesi, pentru că din declarațiile sale deducem că e o femeie foarte singură iar acest lucru o dărâmă, deși niciodată nu va recunoaște acest lucru. Iată cum s-a destănuit șefa Direcției Naționale Anticorupție: „E greu să vorbeşti despre tine însuţi. Eu cred că sunt un om simplu, modest, serios, care ţine la principii. Îmi place să mă amuz, uneori de mine însămi, alteori de alţii. Apoi împreună cu ei. Cred că încăpăţânarea este defectul meu, dar eu îi spun consecenţă.

Ţin să duc lucrurile la bun sfârşit (…) Oamenii au surprize când văd că am o viaţă foarte normală. Că îmi fac singură cumpărăturile la piaţă sau că îmi gătesc singură. Sunt surpinşi când află că îmi calc singură hainele sau că merg pe munte. Sunt uimiţi că mă văd în parc sau cumpărând o îngheţată. Nu fac lucruri diferite pentr că am acest statut profesional. Dar, da, sunt mai vizibilă, oamenii mă văd mai des. Însă eu, personal, nu m-am schimbat, am aceiaşi prieteni de dinainte de a fi în această funcţie. Şi 90% din lucrurile pe care le fac azi sunt la fel cu cele de dinainte”. Oare nu a apărut nici un bărbat la orizont care să vă schimbe opțiunea despre viață?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *