L-a lăsat nevasta și a fugit cu altul..Domnule Puzdrea, Dorin Cocoș are nevoie de dumneavoastră!

iulie 25, 2015

 

Privind toată situația cu afaceriștii români corupți, am ajuns la o concluzie: nimeni nu rămâne nepedepsit. Indiferent de banii, funcția sau relațiile incredibile pe care le are. Aceasta este și situația actuală a lui Dorin Cocoș, care, după ce a stat încercerat îndeajuns să mult cât să plângă în fața procurorilor și judecătorilor, are acum parte de o nouă lovitură: afacerile sale scârțâie iar gurile rele spun că dacă o ține în situația asta e posibil ca în scurt timp să ajungă și la faliment, iar nevasta cea tânără pe care a luat-o să-i fie alături și la bine și la rău acum doi ani l-a părăsit pentru un alt bărbat mai potent financiar și fără probleme cu justiția.

Pentru că tânăra domniță nu are nevoie nici să-i ducă chiftele lui Cocoș la pușcărie dar nici să stea să numere bucățelele pe care le bagă în gură. Femeia are nevoie de un bărbat adevărat care să o țină cu bani și să-I satisfacă toate dorințele. Ceea ce Dorin Cocoș nu mai poate. Vestea că afaceristul și Diana Roibu divorțează culmea este că nu a uimit românul de rând dar i-a bulversat rău pe cei din lumea politică românească.

Oare colegii lui Dorin Cocoș nu știau că fetele din Republica Moldova ca tânăra Diana Roibu măsoară dragostea în funcție de banii pe care-I au în cont? Și-apoi, Diana i-a fost amantă lui Cocoș timp de doi ani înainte de a-I deveni nevastă, lucru de are știa și Elena Udrea, așa că asta spune totul despre caracterul moldovencei. Că doar nu era ca aceasta să vină pe la ușile arestului Capitalei unde fusese încarcerat domnul Cocoș și să plângă în pumni de dorul lui… Ea a preferat să fugă în Africa, apoi a refuzat să se mai întoarcă în țară. În ceea ce privește afacerile lui Cocoș acestea par să se destrame aidoma căsătoriei. Nici măcar restaurantul pe care afaceristul îl deține în Dubai nu-I aduce acestuia zâmbetul pe buze, pentru că acesta este aproape de faliment. Românii nu îi mai calc pragul deși acesta se află într-o zonă selectă a Dubai-ului, iar potențialii clienți autohtoni nici măcar nu au auzit de localul Decebal, așa cum i-a spus Cocoș numele. Care să fie motivul? Gurile rele spun că atât din punct de vedere stilistic cât și al confortului și al serviciilor, nimic nu este pe placul cuiva. Așa că domnul Cocoș nu se mai poate da deloc… cocoș. A gafat-o grav. Dar mai are o soluție să scape din nenorocirea în care se găsește: Dumitru Puzdrea. Asta nu că ar fi terminat vreodată relațiile cu mafiotul care a pus mâna ilegal pe terenul unde a construit complexul. Niciodată.

Dar acum, prins la ananghie, disperat că probabil va ajunge în situația de a nu-și mai putea plăti nici măcar avocații, Dorin Cocoș va face orice îi va cere Puzdrea. Așa, excrocul din nordul Bucureștiului va scoate șpaga din buzunar, Cocoș o va primi fericit și toată lumea va fi mulțumită. Ei, dacă Cocoșel ar fi rezolvat problema și complexul Flora ar fi fost vândut, așa cum i-a cerut Dumitru Puzdrea cu câțiva ani în urmă și-ar fi primit un comision uriaș pe care dacă ar fi fost deștept l-ar fi dus, undeva, prin vreun off-shore și acum nu ar mai fi dus problema banilor. Dar Cocoș avea prea mulți gologani și nu s-a gândit nici o secundă că roata s-ar fi putut întoarce și va ajunge la mâna altora, tocmai el, boss-ul boss-ilor. Și poate chiar a lui Puzdrea. Iar dacă Cocoșel nu va face întocmai ce spune tăticul hoților, atunci să te ții… că Puzdrea nu ține cont de personajul din fața sa și lovește fără milă. Dacă stăm bine și ne gândim, ca să fie sigur că taxa de protecție pe care a instituit-o la Flora, Dumitru Puzdrea ar putea să mai facă un gest frumos pentru Cocoș. Să-l lase pe el să strângă banii pe care 200 de șoferi îi dau lui Puzdrea zi de zi, adică un milion de persoană și să uite cu desăvârșire de amărâtul ăla de Dinu David, amantul fiicei sale Simona.

Oricum băiatul i-a pus gând rău lui nea Mitică și e posibil să și-o fure grav. Nu degeaba gurile rele spun că Dinu David ăsta îl așteaptă la cotitură pe Puzdrea să-i facă felul și să rămână el șef peste trib. Dacă nu se poate, atunci Dorin Cocoș ar putea fi dus să lucreze la service-ul auto pe care Puzdrea l-a dat în folosință de puțin timp. Știe oare cineva să spele mai bine banii ca Cocoșel? În plus, acolo vin oameni mari din poliție și justiție, procurori, avocați și magistrați de renume și, cine știe, poate reușește și Dorinel să mai tragă ceva sfori și să-și rezolve problemele cu dosarele pe care le are. Asta dacă nu va avea grijă fosta soție, Elena Udrea să-I pună ceva bețe în roate lui Cocoș. Vedeți domnule Dorin Cocoș cum se întoarce roata în viața asta? Nu cumva râde acum blonda de dumneavoastră? Vă place că ați ajuns de râsul României, în timp ce Lenuța din Pleșcoi se distrează pe unde poate cu mai tânărul său iubit, care o soarbe din priviri? Dar dacă nici Puzdrea nu vă mai acordă atenție, ce veți face domnule Cocoș? Pe gardul cui veți mai cânta?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *