La vară, Udrea nu va muri de cald: poliția îi pune aer condiționat

martie 9, 2015

Mai are cineva tupeul să spună că poliția română nu are grijă de Elena Udrea? Niciodată! Păi de când a fost adusă în arestul Capitalei, blondei i se satisfac toate capriciile.

A vrut Udrea un alt wc? WC-ul va fi adus în scurt timp. A zis blonda să fie zugrăvită camera și schimbat mobilierul? Să trăiți, am înțeles, s-a mobilizat organul. Iar acum, pentru că diva va trebui să petreacă și vara în celulă, s-a luat o măsură de urgență, așa că în celula Elenei Udrea va fi instalat și un aparat de aer condiționat. Păi, ce vreți Doamne ferește să i se facă femeii rău?

Punem pariu că dacă Udrea va cere să i se aducă și mâncarea la pat, ba în plus să aibă parte și de meniul preferat, constând în friptură la grătar și salată, se va rezolva și această problemă? Doar nu vrea nimeni ca doamna turismului românesc să se îngrașe cumva și să o vedem cum se rostogolește… Ce mai urmează? Poate vreo coafeză, vreo manichiuristă și de ce nu, un masaj la botul calului? Când te numești Elena Udrea, totul e posibil…

 

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *