• Fără categorie
  • 0

Liviu Dragnea ajunge din nou în fața judecătorilor ÎCCJ

ianuarie 29, 2016

Condamnat, în primă instanță, la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendumul, Liviu Dragnea ajunge din nou în fața judecătorilor ÎCCJ, potrivit stiripesurse.ro.

Ultimul termen a fost în decembrie, când instanța ar fi trebuit să audieze mai mulți inculpați din dosar, dar procesul a fost amânat pentru că un judecător din completul de cinci magistrați a lipsit.

Dragnea a fost condamnat în octombrie 2013 pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau a autorității de către o persoană care se află într-o funcție de conducere într-un partid pentru a obșine pentru sine sau pentru o altă persoană foloase necuvenite.

Potrivit anchetelor DNA, în calitate de secretar general al PSD, acesta a uzat de influența și autoritatea sa în partid în scopul obținerii de foloase nepatrimoniale pe natură electorală, și anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obținute alte condiții decât cele legale, pentru alianța politică din care făcea parte, cu ocazia organizării și desfășurării referendumului din 29 iulie 2012.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *