Liviu Dragnea: Noi riscăm foarte mult să aruncăm țara în aer

ianuarie 29, 2016

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a calificat, joi, propunerea PNL privind organizarea alegerilor locale în două tururi, drept o “năstrușnicie”, avertizând că “riscăm foarte mult să aruncăm țara în aer”.

“De asemenea, să discutăm despre poziția noastră față de această năstrușnicie a liberalilor cu legea în două tururi pentru primari. Două tururi vor astăzi, mâine s-ar putea să dorească trei tururi. (…) Noi riscăm foarte mult să aruncăm țara în aer. România acum reprezintă o insulă de stabilitate apreciată de absolut toată lumea în zonă și pentru Primăria Capitalei, oamenii ăștia sunt în stare să tulbure această stabilitate care ne este foarte benefică”, a spus Dragnea la Sinaia, la ședința grupului PSD din Camera Deputaților.

De partea cealaltă, copreședintele PNL a apreciat joi într-o postare pe Facebook: “Intenția PSD de a boicota alegerile este o atitudine previzibilă. Social-democrații sunt specialiști în limitarea democrației și în abuzuri electorale. Când PSD nu poate să restrângă altora drepturile electorale și le restrâng singuri”.

PNL cere revenirea la alegerea primarilor în două tururi făcând presiuni publice asupra premierului Dacian Cioloș pentru schimbarea legii, în timp ce PSD se opune vehement, amenințând inclusiv cu boicotarea alegerilor.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *