Liviu Dragnea şi Gabriela Firea pun la cale viitorul PSD: Cine va conduce partidul

iunie 6, 2016

Liviu Dragnea şi proaspătul primar al Bucureştiului, Gabrielea Firea au vorbit deschis despre ce se va întâmpla cu şefia PSD.

Imediat după ce a câştigat Primăria Capitalei, s-a speculat că Gabriela Firea şi-ar dori să îi ia locul lui Dragnea.”Spulber aceste insinuări. Avem un preşedinte al partidului ales prin congres statutar. Şi dacă peste câţiva ani se vor face alegeri, nu mpă voi înscrie pentru funcţia de preşedinte. Îmi duc proiectul la capăt. Rămân la Capitală să rezolv toate problemele. Nu e atât de puţin lucru să fii vicepreşedinte PSD. Eu nu deviez şi voi demonstra.”, a spus Firea la RTV.

Dar cum vede Liviu Dragnea această speculaţie?  “M-am obişnuit cu discuţia asta despre preşedinţia PSD. Şi în vară s-a luat în discuţie să fie Rovana Plumb interimar. Nu am fost de acord. Am fost votat de 450.000 de oameni ca preşedinte de partid. Am luat decizii bune şi ieri am avut o victorie mulţumitoare. Am fost întrebat dacă îi dau partidul domnului Ponta, dacă plec eu, dacă doamna Firea trebuie să fie preşedinte de partid. Eu mi-am luat un angajament de modernizare a PSD-ului. Am avut rezultatele bune de ieri. Duc proiectul în continuare cu obiectivul de câştigare a alegerilor parlamentare. La PSD nu se pot face numiri.”, spune şeful PSD.

Acesta a dezvăluit momentele dinaintea deciziei de a intra cu Gabi Firea în lupta pentru Bucureşti. Uneie voci din PSD i-au spus că e un pariu necâştigător. “Am fost sfătuit din exterior şi din interior să nu o numesc pe Gabi Firea. Că dacă câştigă, o să îmi ia locul la partid. Nu îmi este teamă. Cea mai mare prostie e să fii înconjurat de oameni proşti şi slabi.”, crede Dragnea.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *