Liviu Dragnea:”La mulți ani, România! La mulți ani românilor de pretutindeni!”

decembrie 2, 2015

Liviu Dragnea, președintele PSD, a transmis un mesaj de Ziua Națională a României pe pagina sa de Facebook.”La 1 decembrie 1918, românii s-au adunat într-o singură țară. Au făcut-o arătând o voință și un curaj cum rar s-au văzut.

Unirea teritoriilor românești a fost făcută cu sacrificii de sânge în Marele Război și cu efortul unei elite politice excepționale. Azi, cînd sărbătorim 97 de ani de la înființarea României moderne, nu avem dreptul să-i uităm nici pe martiri și nici pe ctitori.

Trebuie să onorăm acea generație întemeietoare și să învățăm de la ea. Marea Unire e actul de naștere al României de azi”, scrie Liviu Dragnea.

El adaugă că în anul 2015, românii sunt datori să meargă înainte, indiferent de obstacole, trebuie să privim cu optimism viitorul și ”să ne cinstim trecutul”.

”Ziua Națională înseamnă, înainte de toate, UNIRE iar clasa politică și cetățenii trebuie să înțeleagă că unitatea este motorul progresului, este condiția necesară pentru ca România să reușească”, mai scrie Dragnea.

”La mulți ani, România! La mulți ani românilor de pretutindeni!”, este mesajul adresat în finalul postării sale.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *