Liviu Dragnea:”Nu am zis că vreau să îl debarc pe Călin Popescu Tăriceanu”

ianuarie 18, 2016

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că a fost “o oarecare nervozitate” în grupul senatorial PSD, spre finalul sesiunii parlamentare, în legătură cu Călin Popescu Tăriceanu, din cauza unor declarații ale acestuia și o pretinsă negociere cu PNL, dar a negat că vrea “debarcarea” şefului Senatului. Dragnea a precizat că situația va fi discutată în partid la sfârșitul lunii ianuarie.

“Nu am zis că vreau să îl debarc (pe Călin Popescu Tăriceanu de la șefia Senatului — n.r.). Era o oarecare nervozitate în grupul senatorial PSD spre finalul sesiunii parlamentare, din cauza unor declaraţii ale domnului Călin Popescu Tăriceanu, atitudini, afirmaţii. O să discutăm cu grupurile în ultima săptămână din ianuarie şi o să luăm în discuţie şi asta. (…) Colegii mei spuneau că există anumiţi membri ALDE, poate chiar dumnealui, care negociază în ascuns cu PNL sau neoficial.

(…) Pe de o parte, negociază cu PNL, iar pe de altă parte critică Guvernul şi PNL şi fac pe singurii din opoziţie şi asta a deranjat foarte mult. (…) Oamenii spun totuși că PSD i-a oferit domnului Tăriceanu poziția a doua din statul român, președintele Senatului, și ocupă această funcție, în principal, cu voturile PSD și ale UNPR”, a afirmat Dragnea, duminică.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *