Locurile de întâlnire ale lui Oprescu și Puzdrea (VIDEO )

septembrie 21, 2015

Se știe despre primarul general al Capitalei că știa încă din luna octombrie a anului trecut că este urmărit. Și totuși nu și-a luat măsuri de precauție. Sau poate că și-a luat dar, tupeist din calea afară cum îl știm, s-o fi tocmit la mită și n-o fi dat cât i s-o fi cerut. Pentru că Oprescu, știm bine cu toții, nu a învățat la școală decât adunarea, la capitolul împărțire rămânând cu certitudine mereu repetent. Odată cu intrarea lui Oprescu în arest s-a aflat și locul unde el, împreună cu șoferul și directorul cimitirelor se întâlneau pentru a pune la punct comisionul luat din șpagă: locunța doctorului din Ciolpani.

casa_oprescu_2_26271700

Cu cine se intalnea Sorin Oprescu noaptea, la casa din Ciolpani

 

Noi credem că nu doar acolo, pentru că sumele imense de bani nu era prost Oprescu să le primească în casa lui, unde era informat că este filat. Așa că domnilor anchetatori ați căutat de pomană milionul de euro în vila din afara Bucureștiului. Și, mai mult ca sigur că nu veți descoperi unde sunt banii negri puși la adăpost de Sorin Oprescu. Aceia au fost duși departe de ochii vigilenți ai tuturor autorităților. Poate că n-ar fi rău să aflăm și unde se întâlneau slugoii lui Oprescu cu mafiotul Dumitru Puzdrea sau cu cei trimiși de acesta la înaintare.De unde până unde aceste întâlniri? Doar nu crede cineva că Flora a rămas în picioare, fără să fie deranjat patronul ilegal niciodată cu vreun control dacă primarul general al Capitalei nu și-ar fi luat darul non-stop.

Să încetăm odată cu minciunile acestea pentru că deja nu-și mai au rostul. Știm foarte bine care sunt relațiile dintre cei doi excroci. Și nu ieri de azi ci chiar dinainte ca Oprescu să ajungă primar al Capitalei. În plus, există zvonuri că Puzdrea chiar l-ar fi susținut cu bani pe Oprescu în campania electorală, fiindu-i de mare ajutor în toate demersurile lui către locul călduros.

Când a plecat Lis de la cârma Primăriei Capitalei și a venit Oprescu știm foarte bine că Puzdrea a fost la loc de cinste printre cei care trebuiau menajați de orice control. Ceea ce s-a văzut imediat. În plus, să nu uităm că, deși societatea are de câțiva ani conturile blocate, Puzdrea nu s-a simțit deloc împiedicat să mai construiască acolo ceva: adică un service auto unde se învârt banii pe degete.

S-ar fi putut întâmpla așa ceva dacă Sorin Oprescu ar fi fost cu ochii în patru și nu ar fi fost extrem de bine premiat? Niciodată! Dar Sorin Oprescu nu a vrut să fie vigilent pentru că doctorul iubește la nebunie bani și ar face orice compromis pe lumea asta doar-doar se va îmbogăți ca nimeni altul. Iar atunci când timpul nu-i permitea să aibă întrevederi cu ordinarul Puzdrea își trimitea oamenii de nădejde la întâlnire, în speță exact directorul care se ocupa cu autorizațiile de constucție, directorașul cel viteaz, Mădălin Ionescu.

Și ca să ne dăm seama ce relații incredibile erau între Puzdrea și acesta, vă spunem că domnul Ionescu avea un vis pe care din păcate procurorii i l-au spulberat: vroia neapărat ca Puzdrea să-i devină asociat în firma sa de asfaltat străzi pe care o are, ba mai mult, cei doi bătuseră palma ca ulterior să facă, evident tot la Flora, un garaj unde să fie depozitate mașinile de tonaj mare. Să nu uităm și concediile pe care Mădălin Ionescu le-a petrecut pe banii lui Puzdrea sau chiar alături de acesta, cum s-a întâmplat acum câțiva ani când cei doi au plecat în Austria, să ciocnească un pahar cu șampanie scumpă la cumpăna dintre ani dar să se distreze la ski împreună cu soțiile.

Ne dăm seama și singuri ce nenorociri au fost puse la cale în condițiile în care și-a făcut prezența isterica nevastă a lui Dumitru Puzdrea, Mihela Iosefina, o dictatoare mai nenorocită ca Elena Ceaușescu. Care sunt cei mai de nădejde slugarnici ai lui Puzdrea în acest moment? Evident cei de la secția 2 poliție, adică Firu Denisa și Ionuț Lepădatu, care primesc ordine clare de la vechiul, actualul și evident viitorul prieten al mafiotului actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius. Până acum pionul principal se numesc Lupu Marian, doar el știa cel mai bine cum să pună la adăpost toate dovezile care-l incriminează pe mafiot, însă a fost în final atât de prost că a fost aruncat în arest. De ce? A crezut că șpaga ține cu oricine îi cade în cale și a încercat să mușamalizeze încă un dosar.

 

 

primar Oprescu ! Primaria poate face rost de aproximativ 80 milioane de euro

Ori, magistrații au mirosit totul și i-au luat caimacul. Ce-i drept, Puzdrea suferă în tăcere, iar de cân și Oprescu a fost luat cu arcanu pare-se că îi cam tremură izmenele. Ceea ce nu vede domnul Puzdrea e faptul că i închid ușor-ușor toate porțile. Dorin Cocoș a ajuns acum o epavă, Udrea ese zbate să redevină blonda României, Băsescu a ajuns să tremure de frică în fața Gabrielei Vrânceanu Firea, ceea ce arată că i-au căzut bine galoanele, iar fosta șefă a DIICOT-ului, altădată cea care mușamaliza 99% din dosarele ordinarului, Alins Bica e din nou la mititica. Ați rămas doar dumneavoastră domnule Puzdrea să dați cu subsemnatul pentru faptele comise. Iar dacă se va dovedi că aveți o minimă implicare în moartea lui Corneliu Vadim Tudor așa cum se aude pe la colțuri, v-ați semnat sentința definitiv.

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *