LPF-ul plătește din nou oalele sparte din cauza lui Dumitru Dragomir De ce nu vorbește nimeni de afacerile ilegale ale lui don Corleone cu Dumitru Puzdrea?

ianuarie 26, 2015

A excrocat cât a putut, a mințit până nu a mai știut, i-au fost deschise nenumărate dosare penale, însă mafiotul Dumitru Dragomir continuă să ne sfideze ori de câte ori are ocazia. Va scăpa și nenorocitul ăsta de rigorile legii ca și prietenul său cu care a făcut cele mai incredibile murdării, patronul ilegal al complexului Flora, Dumitru Puzdrea? Ce a mai făcut acum Dumitru Dragomir?

Le râde în nas celor de la LPF, pe care tot el i-a țepuit până n-a mai știut, după ce, din cauza ordinăriilor comise, Consiliul Concurenței a amendat instituția din cauza încălcării drepturilor de televizare. Palma primită de Liga Profesionistă de Fotbal se ridică la suma de… 185.664 lei, iar CC s-a hotărât să amendeze forul sportiv după ce a sesizat nerespectarea angajamentelor asumate cu privire la drepturile de televizare din perioada 2011-2014.

Ce spune Consiliul Concurenței? Că LPF nu a vândut în deplină legalitate drepturile TV ale pachetelor 3, 4, 5, 6, 7 și 9 prin intermediul unei licitații deschise, ci doar prin forma unui pachet singur de drepturi. Foarte important de remarcat este că în această perioadă Liga Profesionistă de Fotbal era condusă de maestrul excrocheriilor, Dumitru Dragomir. Mai mult decât atât, Consiliul Concurenței spune clar că Liga a cesionat unele categorii de drepturi cu caracter exclusiv. Ce înseamnă asta? Că Dragomir a făcut câte mârlănii a vrut el, reușind evident să-și pună deoparte sume deloc neglijabile.

Cum coliva trebuia să aibă și bomboana pusă, Consiliul Concurenței afirmă că este pentru prima dată când aplică amenzi pentru nerespectarea angajamentelor. Și păgubita a trebuit să fie Liga Profesionistă de Fotbal, pentru că așa a vrut spurcatul de Dumitru Dragomir. Și nu ne miră acest lucru pentru că nu e prima dată și cu siguranță nu va fi nici ultima când don Corleone va găsi metode mafiote să facă ce vrea cu cine vrea.

Dar știți care-i culmea tupeului acestui mojic al societății românești? Atunci când a fost contactat de niște ziariști din presă, Dragomir a avut aceeași atitudine de borfaș și a încercat să se spele pe mâini de toate situația creată, spunând că singurii vinovați pentru toate cele întâmplate sunt… televiziunile: „Am știut despre această amendă. La banii pe care i-a luat Liga asta este un mizilic. Televiziunile ne-au șantajat, pentru că noi am scos toate pachetele la licitație. Televiziunile au cumpărat doar trei astfel de pachete și tot Liga a fost sancționată.

Vă spun, amenda este foarte mică, tocmai pentru că LPF a respectat această licitație”. Dar chiar nu vă e rușine, domnule Dumitru Dragomir? Chiar sunteți atât de ordinar încât să nu vă mai opriți din aceste minciuni? Credeți că nu știe toată lumea ce jocuri penale ați făcut cu difuzarea acestor drepturi? Nu mai încetați odată? Chiar credeți că nu vă poate potoli nimeni niciodată? Sau poate considerați că dacă nu v-a luat nimeni de păr cu furtul pe care l-ați făcut împreună cu Dumitru Puzdrea la LPF, când v-ați însușit banii necesari construcției noului sediu al instituției, pe care i-ați împărțit apoi cu mafiotul de la Flora și v-ați construit fiecare ce ați visat noaptea?

Adică dumneavoastră hotelul Cristal Palace din buricul Capitalei iar Puzdrea două vile ce se întorc după soare? Asta nu știți să spuneți nu-I așa? Lucrul acesta trebuie ținut mereu ascuns, ca nu cumva voi doi, golanilor, să rămâneți mereu în libertate, în loc să stați acolo unde vă este locul? Nu e nici o problemă domnule Dragomir că există oameni care știu tot adevărul și care, din păcate pentru dumneavoastră și pentru Puzdrea vor scoate totul la suprafață. În plus de atât, mai există o afacere la fel de dubioasă ca și cea de care am făcut vorbire acum. Este vorba de afacerea cu sardine, în care pionul principal al fost tot dumneavoastră.

Nu-I așa că și această afacere trebuie uitată definitiv? Cu ce v-ați ocupat aici? Ați complotat împreună cu Puzdrea să-I distrugeți viața și afacerile unui om corect și cinstit care nu v-a greșit cu nimic! Pentru că sunteți bolnavi de avuție! Nu vă mulțumeați numai cu comisionul pe care Năstase Cătălin vi-l dădea și ați vrut din ce în ce mai mult. Așa că ați găsit ideea genială: să-l vindeți pe arhitect celui care în acea perioadă era considerat regele sardinelor, mafiotul de talie internațională, Said Baaklini. Și ați avut și sprijin pe măsură: polițiști hămesiți care și-ar fi vândut și familia pentru a avea conturile umflate dar și un artist în excrocherii, Sorin Ovidiu Vântu.

Din păcate pentru dumneavoastră, SOV e de ceva vreme în pușcărie și, nu se știe dacă din plictiseală sau pentru că I s-a promis o reducere substanțială a pedepsei, a început să toarne tot ce știe despre lumea bună din care faceți parte. Și credeți-ne, are enorm de multe de spus. Așteptăm momentul când va turna tot ce a făcut sau ce știe și despre dumneavoastră domnule Dragomir și despre gândacul ce trebuie strivit cât mai repede cu putință, Dumitru Puzdrea. Atunci să vă vedem, șobolanilor!

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *