• Fără categorie
  • 0

Ludovic Orban, ACCIDENT RUTIER. Cum se simte liderul PNL

ianuarie 24, 2015

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Ludovic Orban,  a fost implicat într-un accident rutier sâmbătă, în jurul orei 13:00, în timp ce se întorcea la București de la Iași, scrie DCNews.

Acesta a povestit, ulterior, filmul accidentului, produs în apropiere de Târgu Frumos: “Roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de la marginea drumului, a muşcat din parapetul de sprijin, ceea a imprimat maşinii o mişcare de rotaţie şi a dus la răsturnare. Am alunecat câţiva metri, dar fără să ies de pe sens. Am raportat imediat incidentul la poliţie, iar acum sunt la poliţia de la Târgu Frumos, unde am făcut toate procedurile legale. Nu am niciun fel de problemă, am o singură zgârietură la mâna stângă”, a spus Ludovic Orban, potrivit România TV.

Mașina în care se afla deputatul PNL Ludovic Orban a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 28 (E583), la ieșirea din localitatea Sârca. În momentul impactului, liberalul se afla singur în autoturism.

Mașina are avarii minore, iar, potrivit acestuia, costurile reparaţiilor vor fi suportate în baza asigurării CASCO încheiată de Camera Deputaţilor.

Ludovic Orban se întorcea de la Iași unde a participat la evenimentele la evenimentele dedicate Micii Uniri, după ce seara precedentă a participat la Biroul Politic Naţional al PNL, care s-a desfăşurat tot la Iaşi.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *