“Mă simt neputincioasă în faţa unei nedreptăţi atât de mari”. Fosta finalistă de la Roland Garros se gândeşte să se retragă: “Îmi vine să ţip”

iunie 13, 2018

Sara Errani (31 de ani) se gândeşte să se retragă din tenis, din cauza suspendării în cazul în care a fost depistată pozitiv cu letarzol, substanţă conţinută de medicamentul Femara, la un test antidoping susţinut în februarie. Suspendarea sportivei din Italia a început din data de 3 august 2017, după cum au anunţat oficialii forului de conducere al tenisului.

  • 2012 e anul în care Errani a ajuns în finala de la Roland Garros, atunci când a pierdut în faţa Mariei Şarapova, scor 6-3, 6-2.

Iniţial, Errani a primit o suspendare de doar două luni, dar TAS a prelungit pedeapsa până la 10 luni: „Niciodată nu m-am dopat. Dar, de şapte luni aştept un verdict, care a fost amânat de opt ori până acum. E o nedreptate profundă şi îmi vine să ţip, pentru că nu am ce să-mi reproşez. Nu ştiu dacă voi mai avea puterea şi dorinţa de a mai juca tenis din nou, după cele întâmplate.

Mi-am dăruit întreaga viaţă acestui sport şi nu cred că merit toate aceste lucruri. Mă simt neputincioasă în faţa unei nedreptăţi atât de mari. TAS a confirmat, pentru a doua oară, că totul a fost involuntar şi, pe deasupra, e o substanţă care nu sporeşte performanţele sportive”, a declarat Errani, conform Gazzetta dello Sport.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *