• Fără categorie
  • 0

Mădălina Ghenea a făcut pasul cel mare cu Matei Stratan. Și-a lăsat cariera în mâinile iubitului!

august 4, 2016

După doar două luni de relație, Mădălina Ghenea stabilește împreună cu iubitul său job-urile la care să participe și contractele pe care să le încheie.

Relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan avansează cu pași repezi. Deși au o relație de doar două luni, cei doi s-au mutat împreună și sunt nedespărțiți. Tânărul de 32 de ani, fiu de milionar, o însoțește chiar și la joburile pe care Ghenea le are peste hotare, așa cum s-a întâmplat, recent, atunci când Mădălina a fost invitată la Festivalul filmului din Italia, motiv pentru care aceștia au și ratat o vacanță programată pe iahtul din Grecia al tatălui lui Stratan. Ce mai, dragostea e atât de mare încât recent, actrița i-a arătat dovada supremă!

Mădălina și-a lăsat cariera în mâinile iubitului, pe care l-a transformat în impresar! Aceasta stabilește cu el contractele pe care să le încheie și deplasările pe care să le facă la diverse evenimente peste hotare.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, cu ocazia unei vizite pe care actrița o făcuse în România. Deși nu puțini au fost cei care s-au grăbit să-i și vadă în fața altarului, ei bine, nici Mădălina Ghenea, nici iubitul său, nu au planuri de căsătorie. Potrivit apropiaților, actrița nu se vede prea curând femeie măritată la casa ei, și nicidecum după doar două luni de relație.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *