Mafioţii ne programează moartea!

noiembrie 10, 2015

De ce nu s-a dat până acum lista reală a celor care au murit în urma incendiulu de la clubul Colectiv? De ce mint autorităţile? Câte victime sunt de fapt ţinute în viaţă cu ajutorul aparatelor? Ce chichiţe subterane sunt şi de această dată şi nimeni nu ne spune? Exoplodează bomba! Se pare că morţii de la clubul Colectiv au fost programaţi! Un alt ucigaş asemenea lui Dumitru Puzdrea hotărăşte când şi în ce condiţii să murim. Ce ţară a ajuns România?

Cine a ordonat uciderea tinerilor?

Doar câteva zile au trecut de la moartea tinerilor care îşi doreau să vadă un spectacol inedit în clubul Colectiv. Dar au asistat, fără voia lor, la spectacolul morţii! Asta pentru că tot mai multe zvonuri duc cu gândul la faptul că în nenorocita aia de hală s-a ordonat de fapt uciderea acelor suflete. Cine să fi făcut un asemenea gest? Ce politicieni au pus la cale asasinatul? Ce au avut de câştigat? Sunt întrebări atât de grele… şi cu nişte răspunsuri pe care nu se ştie niciodată dacă le vom putea găsi. Pentru că e pare imposibil în acest moment să se afle adevărul, atâta timp cât se încearcă tot mai mult ştergerea dovezilor. E foarte adevărat că a intrat DNA-ul pe fir şi am văzut şi singuri cum au început să fie arestate tot mai multe capete importante ale României. Dar până la pedepsirea tuturor vinovaţilor e cale lungă. Ce merită un nenorocit care a pus la cale să ia viaţa cuiva? Nu cumva să fie scos în stradă şi împuşcat fără milă? Dar în România s-a abrogat de mult pedeapsa cu moarte. Nu mergem pe principiul ochiul pentru ochi şi dinte pentru dinte. La noi totul se rezolvă cu şpagă. Mită dacă cineva a furat, excrocat, şantajat şi într-un final, omorât. Foametea e mare şi autorităţile nu se dau în lături să trăiască bine. Dacă era un lucru curat, doar un incendiu care se poate întâmpla oricând, în orice moment, în orice alt club, dată fiind gravitatea situaţiei, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi ai Ministerului de Interne ar fi cerut sprijin altor ţări pentru tratarea zecilor de răniţi aflaţi în stare critică. Dar acest lucru nu s-a întâmplat decât după o săptămână. A ce sună asta? Ne putem răspunde singuri…

 

 

Dosarele lui Puzdrea pentru tentativă de omor, muşamalizate!

Este pentru prima dată când ne confruntăm cu scârbe care pun la cale moartea unui semen de-al lor? Oare câţi afacerişti apelează la astfel de lucruri doar pentru a scăpa cât mai repede posibil de oameni care îi încurcă pentru că le-au aflat secretele? Ce s-a întâmplat cu dosarele pentru tentativă de omor ale celui ce se crede patron peste terenul de la Flora, unde a ridicat ilegal complexul, nenorocitul Dumitru Puzdrea? Au fost muşamalizate! De jigodii cu trese pe umeri şi de procurori şi judecători care nu ştiu ce-i aia dreptate, dar cunosc extrem de bine ce înseamnă să iei mită cât cuprinde, fără să-ţi fie frică că cineva te poate sălta şi pe tine şi poţi sta ani buni î puşcărie. Cum este posibil ca Puzdrea să plătească un ucigaş de meserie cu sume incredibil de mari, să-i ordone acestuia să-i ia viaţa fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin pentru că nu-i dă cu titlu gratuit acţiunile pe care le deţine şi în acest moment la complexul Flora şi să fie lăsat în libertate? Ce fac domnii poliţişti care ar fi trebuit să-l ancheteze pe ucigaşul pe nume Georgescu? De ce acesta nu a fost chemat nici măcar să dea o declaraţie de atâţia ani buni? Dar dacă acest Georgescu nu ar fi avut un moment de luciditate şi nu s-ar fi dus chiar el însuşi la arhitectul Năstase să-i spună ce i-a ordonat Puzdrea? Ar fi intrat în pământ un om nevinovat pe care, culmea, tot Puzdrea l-a prăduit ani buni, lăsându-l fără milioane de dolari? Cine ar fi plătit şi pentru moartea arhitectului pe care tot Puzdrea îl urăşte atât de mult? Ce au făcut ofiţerii secţiei 2 poliţie, Firu Denisa şi  Lepădatu Denuti  când arhitectul Năstase îi tot căuta pe la poliţie să le spună adevărul şi să le arate dovezile clare şi de netăgăduit? Au fugit! S-au ascuns ca nişte şobolani nenorociţi prin găurile lor să nu cumva să fie puşi în situaţia de a-i lua acestuia o declaraţie. De ce? Pentru că nu-şi permiteau să piardă şpaga cu care Puzdrea le-a închis gura. Şi în timpul acesta, viermele Lupu Marian, ofiţer şi el la aceeaşi secţie 2, poate cea mai mituită din România ascundea dosarul şi trăgea sforile ca tăticul lui care-l ţinea cu bani să nu fie descoperit. Ce meritaţi năpârcilor cu epoleţi care v-aţi prostituat pe banii murdari ai acestui mafiot?

A împuşcat cu sânge rece doi bărbaţi

Unde aţi ascuns slugilor şi dovezile care arată cum a împuşcat Puzdrea doi bărbaţi care au fost împuşcaţi de Puzdrea în persoană pentru că au parcat maşina în faţa casei lui din Sinaia? Cine s-a ocupat de acest dosar? Câţi bani o fi luat acel nenorocit pe care i-a împărţit evident cu colegii şi şefii ca să fie muşamalizarea ca la carte făcută? Am ajuns să ne fie frică să ieşim pe stradă pentru că lui Puzdrea nu-i place faţa noastră? Cine este acest personaj care-şi permite să ameninţe cât pofteşte pe toată lumea, să-i ameninţe cu moartea pe foştii săi angajaţi dar şi pe cei actuali, care încearcă să câştige o pâine pentru familie, în nişte condiţii de neînchipuit la complexul Flora? Unde sunt procurorii DNA în această poveste? Ce aşteaptă ca să pună mâna pe criminalul Dumitru Puzdrea? Ce-i împiedică să treacă la controale la sânge la firmele lui, pline de ilegalităţi? Ştiu domnii anchetatori că zilnic 200 de şoferi de taxi care tranzitează complexul Flora sunt forţaţi de nenorocitul Puzdrea să plătească o taxă de protecţie care se ridică la 100 ron de persoană? Ce păţesc oamenii dacă nu scot banii din buzunar, fie că au, fie că aduc de acasă? Se lovesc de legea bocancului instituită de tablagii secţiei 2 poliţie care aşteaptă la cotitură ca cel care strânge banii, fostul căruţaş Dinu David (amantul Simonei, fiica cea mică a lui Puzdrea o femeia de uşi multe) să le dea un singur semn. Şi atunci ei distrug. Nenorociţilor, credeţi că nu vă va veni şi vouă rândul să vă blestemaţi ziua în care l-aţi cunoscut pe Puzdrea? Crede acest mafiot ordinar că a pus stăpânire peste viaţa noastră? Domnule Puzdrea, mai e puţin şi vom intra peste dumneavoastră în fabrica de bani de la Flora şi atunci veţi vedea cu adevărat că dreptate se face şi cu biciul, dacă este nevoie. Aşa nu se mai poate! Criminalul Puzdrea trebuie să plătească! Nu ne programează el moartea, ci doar Dumnezeu este singurul stăpân pe viaţa noastră!

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *