• Fără categorie
  • 0

Marian Vanghelie demolează mitul DNA

mai 21, 2016

În absolut toate sondajele de opinie, DNA este pe val și, dacă ar fi să ne luăm după cifra de încredere (peste 60% în București) niciun candidat care a trecut pragul DNA nu ar trebui să aibă nicio șansă, ba mai mult, ar trebui să se trezească fugărit de oameni prin piețe.

Nivelul de încredere de care se bucură DNA nu se reflectă în teren. Cel mai bun exemplu este Marian Vanghelie, care, între două vizite la DNA și unele prin instanțele de judecată, iese în stradă și în loc să fie fugărit cu ouă de cetățeni, acesta este primit cu brațele deschise.

La ultima ieșire în București, Vanghelie a fost asaltat de oameni și a făcut o adevărată baie de mulțime în Sectorul 5.

”Impreuna cu domnul Adrian Severin, candidatul Partidului Dreptatii Sociale la Primaria Capitalei, in mijlocul cetatenilor Sectorului 5 carora le multumesc ca au venit in numar atat de mare alaturi de noi.

Pentru mine, ziua de astazi este, cu adevarat, o zi de sarbatoare. Am avut marea bucurie sa ii intalnesc pe locuitorii Sectorului 5 in ziua Sfintilor Imparati Constantin si Elena, sa le strang mainile, sa le ascult problemele si sa le multumesc pentru au fost mereu alaturi de mine fara sa isi piarda increderea. Pentru acesti oameni nu voi renunta. Niciodata nu le-am inselat increderea si nu o voi face nici de data acesta.

Va multumesc, prieteni! Pentru voi sunt acelasi Marian Vanghelie si nimeni si nimic nu ma va abate de la a-mi indeplini promisiunile pe care vi le-am facut! Sanatate multa si La multi ani, tuturor!”, scrie Marian Vanghelie.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *