• Fără categorie
  • 0

Mihaela Radulescu a pierdut o avere cu magazinul de haine, dar s-a scos cu castigurile de la show-ul de talente unde este jurat!

iunie 26, 2016

Mihalela Radulescu a bifat pierderi importante in afacerile pe care le are in Romania.
Mihaela Radulescu locuieste la Monaco, impreuna cu fiul ei, Ayan, dar si in Elvetia, atunci cand ii tine companie iubitului sau, Felix Baumgartner, care are o casa in Tara Cantoanelor. In schimb, vedeta isi deruleaza afacerile in Romania, dar cele doua firme ale Raduleascai nu merg deloc bine. Astfel, compania ce detine “Picioru’ gras”, reteaua de magazine cu haine pentru copii, a caror imagine este chiar Ayan, a bifat al saptelea an consecutiv cu pierdere, deficitul din 2015 fiind de 204.580 de lei, cel mai mic de pana acum. In total, din 2009 si pana in 2015, pierderile Mihaelei Radulescu cu magazinul de haine sunt de 6.783.464 lei, adica aproximativ 1,5 milioane de euro.
Vedeta mai are o firma, Mihaela Radulescu SRL, care are ca obiect de activitate difuzarea programelor de televiziune, care a inregistrat, in 2015, un profit de 58.879 lei, un rezultat mai bun decat cel din 2014, cand s-a consemnat o pierdere de 68.315 lei. Revirimentul acestei firme este datorat faptului ca Raduleasca si-a inceput colaborarea cu un show de talente, la care este jurat, iar acest lucru s-a vazut si in rezultatele financiare ale companiei.

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *