Minciună, numele tău e Puzdrea!

septembrie 6, 2015

 

Scârnăvia asta de mafiot Dumitru Puzdrea merită să fie chemat în judecată și să i se ceară daune morale de către fiecare bucureștean care îi suportă faptele animalice și care în fiecare noapte tremură de frică ca nu cumva dimineața să nu îl mai prindă în viață. Care este motivul? Complexul Flora, un loc mizerabil dar care-i aduce lui Puzdra zi de zi un morman de bani.

Da, domnilor anchetatori care vă bateți cu pumnii în piept pe unde apucați că faceți dreptate în țara românească și striviți cu litera legii mafia. Care mafioți? Nu cumva doar cei care vi se ordonă să-i prindeți? Aveți dovezi să ne demonstrați contrariul? Ați fi putut face acest lucru doar dacă acum falsul proprietar al terenului Flora ar fi stat închis într-o celulă rece alături de alți pești ai României. Dar Puzdrea este afară, liber, liniștit și mereu pus pe afaceri ilegale. De pe urma căror afaceri dumneavoastră domnilor anchetatori profitați. La fel ca și colegii din poliție și din justiție. Și veți profita în continuare atâta timp cât veți avea nevoie de banii mafiotului. Când acesta nu va mai prezenta interes pentru personaje ca Băsescu, ca Sorin Oprescu, ca Virgil Măgureanu și lista poate continua doar atunci există posibilitatea să fie tras pe linie moarte. Până atunci, nici o șansă. Sunteți atât de îndoctrinați domnilor ofițeri ai poliției române de acest mincinos ordinar încât nu mai vedeți nimic în fața ochilor decât banii primiți de la el.

Vă place să vă complaceți în situația asta și nu aveți pic de frică că s-ar putea să nu aveți parte de sumele incredibile care stau adăpostite în conturile dumneavoastră, probabil la fel de bine ferite de ochii curioșilor ca și cele ale lui Puzdrea. Pentru că, domnilor inspectori ai ANAF, tot facem vorbire de imensa avere a lui Dumitru Puzdrea, care depășește acum cu mult suma de 100 milioane de dolari, dar nu ați dat nici un semn cum că ați fi curios să descoperiți modul în care a fost făcută această avere. Vă e frică cumva să nu pățiți ca fostul director al cotidianului Adevărul, Dumitru Tinu, singurul care a avut curajul să dezvăluie, cu orice risc, afacerile mafiote ale acestui bărbat lipsit de orice bun simț? Vă gândiți să nu aveți vreun accident de mașină ca acesta, de unde să nu vă mai treziți? Dacă am ajuns să tremurăm în fața unui asemenea specimen, înseamnă că ne merităm soarta. Cine este Puzdrea pentru noi? Cu ce e mai presus ca un om al legii? Doar pentru niște bani nenorociți facem drepți în fața lui și-i spălăm picioarele?

Atunci înseamnă că și pe dumneavoastră domnilor polițiști, vă putem numi mafioți cu epoleți. Câți sunteți în slujba lui Puzdrea? Haideți, ieșiți la iveală la fel ca Lupu Marian, Firu Denisa și Ionuț Lepădatu, șpăgarii de la secția 2 poliție și Cristian Vasilcău, marele ordinar de la DIICOT Suceava. Scoateți capul din pământ dacă aveți tupeu și spuneți cu adevărat ce faceți pentru nenorocitul ăsta care a distrus tot pe unde a călcat. A, nu aveți curaj? Dar ca să fiți mituți puteți, nu-i așa? Oare nu credeți că așa a gândit și fosta șefă a Antimafiei, Alina Bica, când îi mușamaliza dosarele lui Dumitru Puzdrea? A visat ea vreodată că va fi închisă? Și nu odată, ci de două ori? Niciodată! Tupeul brunetei nu ave limite. Și totuși, cineva i-a pus capac. Dacă ați pune-o puțin mai mult la colț vă garantăm că ar spune tot ce știe și despre dosarele lui Dumitru Puzdrea și imensitatea de persoane sus puse cu care acesta face afaceri murdare.

De ce apelați la un asemenea gest? Sau poate reușiți să aflați ceva de la Elena Udrea, blonda care împreună cu al său Cocoș au făcut averi de pe urma relației cu Puzdrea, fiindu-i acestuia de mare ajutor. Altfel cum credeți că ar fi apelat Puzdrea la cei doi să le ceară să-l ajute la vânzarea complexului Flora, deoarece primise o oferă incredibilă de la niște afaceriști turci, în condițiile în care societatea avea cartea funciară blocată și nimeni nu putea mișca un deget? Nimeni nu înseamna Udrea și Cocoș, căci ei puteau orice. Iată că acum și blondei și lui Cocoșel li s-a dus zâmbetul de pe buze. Au simțit pe pielea lor cum e să stai puțin în pușcărie și să nu-ți întindă nimeni o mână de ajutor. Crede cineva că Puzdrea nu va fi dat în gât? Și știți de unde i se va trage? Nu de cei mari cu care-și bea cafeaua în cele mai luxoase locuri, ci de la cățeii cei mici. Cum ar fi de exemplu, avocata sa de suflet, Mihaela Popescu.

Deja femeia a început să-și dea arama pe față. Probabil că soțul Victor Popescu, fostul procuror și actualul slugoi ai lui Puzdrea a primit informații de ultimă oră de la colegii de breaslă cum că ar trebui să termine urgent afacerile profitabile cu Dumitru Puzdrea, altfel s-ar putea să mai vadă libertatea la paștele cailor. Și Mihaela Popescu încearcă să facă primul pas. Vrea să scape. Dar nu știe cum. Se plânge pe la toate porțile că nu-l mai suportă pe mafiot, că trebuie să fugă de el, ba chiar a ajuns cu vaietele și la apărătorii fostului asociat al lui Puzdrea, arhitectul Năstase Cătălin. De râsul lumii, nu glumă. Credeați cumva doamnă Popescu că e așa ușor să uiți de Puzdrea? Veți ieși foarte șifonată din toată această poveste. Asta dacă veți avea noroc și nu va angaja sponsorul dumneavoastră vreun alt ucigaș de meserie care să vă taie pofta de viață. Nu uitați că are antecedente și dacă arhitectul Năstase a avut noroc ca cel care trebuia să-i ia viața să vină și să-i spună adevărul, nu suntem convinși că la fel veți păți și dumneavoastră. Bandele mafiote din România nu mișcaă un deget fără încuviințarea șefilor din poliție. Iar aceștia fac orice pentru Puzdrea…
Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *