Ministerul Transporturilor vrea să reintroducă biletul unic RATB-Metrorex

mai 27, 2016

Ministerul Transporturilor dorește reluarea sistemului unic de taxare RATB-Metrorex și a pregătit un memorandum pentru colaborarea cu Primăria, una dintre teme fiind integrarea biletelor RATB cu metroul, a anunțat joi ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Am pregătit un memorandum pentru colaborarea cu Primăria pentru a trata toate acele probleme care în mod normal mergeau pe filieră birocratică, durau luni de zile. Aceste probleme vor fi tratate de o grupă comună care va analiza și va decide rapid, va aduce către factorii de conducere, spre decizie, pentru nu mai întârzia proiectele. Una din teme este integrarea biletelor RATB cu metroul. Este un lucru pe care îl dorim cu toții. Automatele care vor fi cumpărate în acest an pentru 41 de stații de către metrou sunt compatibile, iar un grup de lucru, tehnicieni se vor asigura că sunt 100% cu cele ale RATB-ului. Va fi primul pas. La sfârșitul anului vom avea acest lucru implementat. Cu un bilet vom putea să circulăm, măcar la nivel experimental, pe aceste rute“, a precizat Dan Costescu, potrivit Agerpres.

Ministrul Transporturilor a menționat că vor fi amplasate încă 139 de aparate de emis bilete în cele 51 de stații ale Metrorex.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *