Momente grele pentru Andreea Esca. Știrista nu mai suportă. Fanii nu au văzut-o niciodată așa

iunie 24, 2016

Andreea Esca le-a mărturisit prietenilor virtuali că nu mai suportă canicula de afară. Știrista a făcut publică o imagine în care apare total schimbată. Fără pic de machiaj și mai tristă ca niciodată, vedeta s-a plâns că face cu greu față căldurii.

„Căldura mare! Vreau în studioul Știrilor unde e frig ca la raionul de carne de la supermarket”, a scris Andreea Esca pe pagina ei de Facebook. Fanii vedetei  au înțeles prin ce trece și au încurajat-o. „Nici nu te-am recunoscut la prima vedere. Ești o scumpă! Orice ți- ai pune, machiată sau nu. Te iubesc și te respect enorm!„, i-a spus unul dintre fani.

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare de ştiri. Vedeta se identifică cu ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”. Prezentatoarea și-a început cariera la SOTI, la începutul anilor ’90. Andreea Esca a prezentat, constant, Știrile ProTV de la ora 19.00, de la înființarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *