• Fără categorie
  • 0

Monica Iacob Ridzi, dezamăgită de Iohannis

decembrie 7, 2015

Degeaba a așteptat Monica Iacob Ridzi o mână întinsă de la noul președinte al României, Klaus Iohannis care să o salveze din situația incredibilă în care se află, în spatele gratiilor. Acesta nu a vrut cu nici un chip să o grațieze. Ce poate să mai facă femeia în această situație?

Să-i bată obrazul șefului statului, că nu a avut curajul să dea dovadă de puțină umanitate. Iată și trista declarație a acesteia: „Copiii mei sunt trişti. Cum sunt, de altfel, de 10 luni de când nu mai sunt lângă ei. Sunt prea mici să înţeleagă de ce mama lor nu mai vine acasă, iar această situaţie îi afectează profund. (…)Am trăit în ultimele luni cu speranţa că în România mai există o urmă de omenie. Orice urma de speranţă a murit în urmă cu 2 zile când am aflat, de la televizor, de cererea de graţiere pe care am făcut-o în urmă cu 7 luni, respinsă de către Preşedintele României.

Vestea m-a lovit ca un trăsnet. Am fost din nou naivă să cred că mai exista omenie, că singurul „doctor” care mă putea „trata” pentru a putea ajunge mai repede lângă îngeraşii mei, va renunţa la haina de gheaţă. Am fost naivă să cred că un om care nu are copii, nu are o piatră în loc de inimă. Nu i-am crezut pe cei care mi-au spus că un om care nu are copii nu înţelege drama din sufletul unei mame, din sufletul unor părinţi disperaţi, drama din sufletul unor copii foarte mici şi nevinovaţi. Am fost naivă să cred că graţierea va fi analizată cu atenţie şi aspectele umanitare vor conta în luarea unei decizii favorabile”. Oare chiar Monica Iacob Ridzi e mai vinovată ca ceilalți politicieni care se bucură de libertate, domnule Iohannis?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *