Motivul pentru care Mihaela Borcea își lasă copiii cu Valentina Pelinel. Îi rămâne fidelă lui Cristi Borcea!

decembrie 15, 2016

Ar face orice să-și vadă fostul soț liniștit, chiar dacă asta ar presupune și multe concesii. Acesta e motivul pentru care Mihaela Borcea își lasă copiii cu Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea s-a despărțit de fostul său soț de ani de zile și a fost indirect implicată și-n telenovelele trăite de acesta după despărțire. A acceptat-o pe Alina Vidican, cea de-a doua soție a fostului acționat dinamovist, chiar dacă aceasta ar putea fi considerată vinovată de separarea celor doi. Acum, când blonda a fost trecută și ea la capitolul ”foste”, Mihaela păstrează legătura cu Valentina Pelinel, adică actuala femeie din viața lui Cristi Borcea. Aceasta din urmă a fost văzută  la penitenciarul unde tatăl copilului său își ispășește pedeapsa, însoțită fiind chiar și de Patrick, nimeni altul decât băiatul cel mare al lui Borcea.  Ei bine, Mihaela Borcea a explicat care-i de fapt principalul motiv pentru care a făcut această concesie.

”Eu pentru Cristi rămân același om devotat, iar daca el e liniștit și sănătos, asta e tot ce-mi doresc pentru el”, a declarat Mihaela Borcea pentru Libertatea.

”Ziua mea, daca ar avea 48 de ore, ar fi perfect. Din păcate, are doar 24. Se muncește și dimineață și seară. E important ca măcar lui Cristi să-i putem oferi puțină liniște dintr-o parte. Și iată că, am ajuns să duc la bun sfârșit un proiect foarte bun al lui Cristi, oamenii și clienții sunt mulțumiți”, a adăugat Mihaela Borcea.

”Cred că fiica mea o să înceapă să ne copieze. De fapt toți trei copiii sunt isteți și nu se poate ca ei să nu preia totul, după noi”, a precizat prima soție a lui Cristi Borcea.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *