• Fără categorie
  • 0

ncă un poliţist acuzat de pedofilie! Parchetul l-ar fi scăpat de pedeapsă

ianuarie 14, 2018

O femeie îşi acuză soţul, poliţist într-o comună bihoreană, de faptul că şi-ar fi abuzat sexual propria fiică de doar patru ani. Bărbatul neagă acuzaţiile, iar dosarul a fost clasat după ce instanţa a decis, în urma unei expertize psihologce, că faptele nu se confirmă. 

Asta chiar dacă Direcţia Pentru Protecţia copilului a făcut propria evaluare psihologică, din care reiese ca fata ar fi fost abuzată sexual de tată.
Tânăra mamă şi-ar fi dat seama că e ceva în neregulă în comportamentul fiicei ei în luna octombrie a anului 2016. Aşa că şi-a dus fiica la un psiholog, care i-ar fi confirmat verbal că fetiţa, atunci în vârstă de patru ani, ar fi fost abuzată sexual.

Speriată, mama a depus plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului. Aici, copila a fost supusă unei evaluări psihologice din care a reieşit ca ar fi fost abuzată de către tată, informează realitatea.net.

Cazul a fost cercetat de către Parchet, iar în urmei unei expertize făcute de un alt psiholog a reieşit că cele sesizate de mamă nu se confirmă. Astfel, dosarul a fost clasat, deşi în raportul făcut de Direcţia Pentru Protecţia Copilului reiese clar că fetiţa a fost abuzată sexual. Avocatul a cerut o a treia expertiză în cadrul dosarului civil de divorţ.

În acest moment, fetiţa se află în grija mamei. Suspectul îşi desfăşoră activitatea în cadrul unui post de Poliţie dintr-o comună bihoreană.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *