• Fără categorie
  • 0

Noapte albă la clubul Colectiv, la 21 de luni de la incendiu

iulie 28, 2017

Asociația GTG3010 anunță că toți cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea să o facă de duminică seara până luni dimineața, când va avea loc un eveniment dedicat celor care și-au pierdut viața în tragicul accident petrecut în urmă cu 21 de luni.

 „În data de 30 iulie, începând cu ora 20,00 și până la ora 8,00 dimineața, a doua zi, va avea loc evenimentul ‘Noapte albă la #Colectiv’, întrucât se împlinesc un an și nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideți să ne revedem și să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi”, se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociației Colectiv GTG 3010.

Președintele asociației, Eugen Iancu, a declarat pentru Agerpres că momentul marchează și amenajarea spațiului din Piața Bucur unde a fost amplasat monumentul dedicat victimelor Colectiv.

„Se împlinesc 21 de luni. Cine dorește să aprindă o lumânare, să aducă o floare…, cine poate, când poate, de-a lungul serii, de-a lungul nopții, este invitat să vină acolo”, a adăugat el.

La începutul acestei lunni, familia lui Andrei Bucă, unul dintre tinerii morți în incendiul din Colectiv, a avut parte de alte cli-pe emoționante. Sora sa, Andreea, născută cu doar câteva zile înainte de Paște, a fost botezată. Soții Marcela și Dorin Bucă și-au pierdut singurul fiu, Andrei, un tânăr de doar 29 de ani, care a murit în incendiul cumplit din clubul Colectiv din București. Chinuiți de durere, cei doi părinți au simțit că viața lor părea golită de conținut până când, cu doar câteva zile înainte de Paște, au primit un motiv să ia viața de la capăt.

Familia Bucă nu a fost singura căreia tragicul incendiu din Colectiv, în care 64 de tineri au murit, i-a schimbat viața. Virginia Mărăcine, o profesoară de Cibernetică la ASE care și-a pierdut şapte studenţi în incendiu, s-a oferit să fie voluntar SMURD

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *