• Fără categorie
  • 0

Noi probleme penale pentru Traian Băsescu: E implicată toată familia fostului preşedinte

iunie 22, 2016

Traian Băsescu are parte de noi probleme imediat după ce fratele acestuia, Mircea Băsescu, a fost încarcerat la Poarta Albă. De această dată, se pare că toată familia fostului preşedinte este implicată.

Familia lui Traian Băsescu, în frunte cu fostul preşedinte, are probleme mari, fiind chemată în faţa judecătorilor de un bărbat care l-a terorizat până şi pe Barack Obama. Bărbatul care i-a dat în judecată pe Elena, Ioana, Maria şi Traian Băsescu se numeşte Nicolae Toteanu, un personaj extrem de cunoscut prin tribunalele din Bucureşti, datorită zecilor de procese intentate de acesta mai multor personalităţi. În cererea de chemare în judecată Nicolae Toteanu a invocat o revendicare imobiliară, iar deocamdată procesul este în stand-by, întrucât reclamantului i s-a respins cerera de ajutor public judiciar, acesta având posibilitatea de a contesta decizia, anunţă spynews.ro.

Nicolae Toteanu l-a dat în judecată şi pe Barack Hussein Obama al II-lea, în faţa judecătorilor din Bucureşti fiind aşteptaţi şefii CIA, FBI, mai mulţi generali din armata americană, comandanţii unor portavioane şi un post TV de peste Ocean. Toteanu se simţea sabotat de americani, fiindcă în mai multe rânduri nu a reuşit să-şi înscrie candidatura pentru diverse funcţii publice, mai spune sursa citată.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *