Noul primar al Capitalei, marioneta lui Gabi Oprea? Oare și a lui Dumitru Puzdrea?

septembrie 17, 2015

Justiția i-a dat o palmă zdravănă lui Sorin Oprescu. După ce a stat șapte ore de vorbă cu magistrații iar la final a primit încă 30 de arest, Sorin Oprescu a hotărât că nu-și va da demisia. Dar nu s-a gândit la varianta că va fi suspendat. Ceea ce s-a și întâmplat. Cine este noul primar interimar al Capitalei? Un anume consilier al doctorului șpăgar, Marin Dan Ștefănel.

Dar nu orice fel de consilier, ci unul așa cum de altfel ne-am așteptat să fie edilul care-i va lua locul lui Oprescu, o marionetă. De cine credeți că este susținut domnul Ștefănel? Se spune că de însuși Gabriel Oprea. Păi atunci se schimbă total datele problemei. De fapt nici nu are de ce să ne mire această decizie, întrucât din câte se aude prin târg, toată ședința cu alegerea slugoiului se pare că a avut loc cu ușile aproape închise. Și vă spunem și motivul. Deși ședința extraordinară se știa că va avea loc cu o zi înante, totuși consilierii au fost sunați cu o oră înainte și invitați la eveniment. Păi asta nu spune totul despre influența directă a lui Gabriel Oprea? Să mergem mai departe.

Cu cine este în cele mai bune relații domnul Oprea? Fix cu domnul premier al României, Victor Ponta, din câte ne aducem aminte. Pentru cine a lucrat domnul Ponta și a câștigat căruțe de bani? Nu cumva cu domnul Cocoș și fosta sa soție, Udrea? Dar care este personajul ținut în brațe de cuplul Cocoș și Udrea? Să ghicim? Cel mai mare mafiot al României, Dumitru Puzdrea. Potrivit regulii de trei simplă, ce deducem de aici? Că, mai mai mult ca sigur, domnul Puzdrea are acum în persoana noului primar un nou susținător. Și un nou personaj care va fi mânjit în cel mai grosolan mod de excrocul de la Flora. Dacă Oprescu a luat sume pe care nu le putem contoriza, ne e greu să ne gândim câtă mită va lua noul primar al Capitalei. Și nu numai el. Ținând cont de faptul că în primărie este o bulibășeală totală și nimeni nu mai știe de nimic, exact de această situație va beneficia Puzdrea acum și-i va pune pe toți cu botul pe labe. A dispărut printre pușcăriași Oprescu, a venit Ștefănel. A fost luat pe sus directorașul Mădălin Ionescu care a vrut chiar să-l ia pe Puzdrea drept asociat într-una dintre firmele sale care spăla niște bani cu asfaltarea străzilor? Mai sunt mulți alți directori în Primăria Capitalei care sunt acum hămesiți de foame întrucât nu și-au luat nici măcar salariile către Oprescu e închis și alt personaj în afară de el să aibă drept de semnătură nu există.

Totul zici că s-a petrecut pe sufletul cel păgân al lui Puzdrea care de când Mădălin Ionescu și Oprescu au probleme cu legea începuse să tremure în izmene că se va afla totul despre cum a intrat în posesia terenului de la Flora și evident cum a reușit fără nici un fel de autorizații să construiască și en-gros-ul. Acum gurile rele spun că pune la cale alte planuri diabolice cum să se împrietenescă cu noua echipă de viitori șpăgari. Dar noi am înțeles că din nou Dorin Cocoș îi va face probabil o intrare triumfătoare ca și altădată. Și știți de ce? Pentru că Dorin Cocoș e într-o situație dezastruoasă, ba chiar săptămânile trecute începuse să-și vândă din apartamente și mașini. Dacă stăm bine și ne gândim, nici Udrea nu stă prea bine la acest capitol și e dornică de afirmare în acest moment. Nenorociții din Primăria Capitalei care salivează în orice moment la mita lui Dumitru Puzdrea nu se vor termina niciodată. Și chiar dacă Oprescu nu se va mai întoarce în instituție, și-a lăsat acolo amprenta și golanii. Și nu ne-ar fi cu mirare dacă aceștia ar continua din cașcavalul primit de la Puzdrea să-i ofere o bucățică și fostului primar general al Capitalei

. În plus, Puzdrea așa cum procedează cu Viorel Lis care știe totul despre afacerile sale murdare de la Flora, împingându-i bani pe bandă rulantă, așa va juca și cu Sorin Oprescu. Pentru că altfel acesta va vorbi și nenorocitul de mafiot va fi deconspirat. Mai ales că nu demult a mai încălcat legea odată construind, la fel de ilegal, un service auto în incinta complexului, unde se spală pe lângă mulți bani și mașinile ofițerilor, reprezentanților primăriei evident dar și automobilele de lux ale celor ce se scrie marii justițiari ai țării. Când de fapt ei sunt mai hoți decât hoții de rând. Oare se vor trezi vreodată autoritățile României și în ceea ce-l privește pe Dumitru Puzdrea? Vor căuta oare acestea pe lângă milionul de euro al lui Sorin Oprescu și zecile de milioane de euro pe care ordinarul Puzdrea le-a ascuns în conturi numai de el știute prin Germania, Israel, SUA, Dubai și Dumnezeu mai știe unde? Dar ca să faci un asemenea pas, trebuie să și vrei. Ceea ce deocamdată ANAF, DNA, DIICOT și multe alte instituții nu dau nici un semn că ar vrea să se întâmple. Rușine să vă fie că apărați un mafiot de talie internațională.

Vlad Țepeș

 

 

 

 

 

 

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *