Nu cumva și-a dat Puzdrea întâlnire cu Vasilcău la Londra?

iunie 23, 2015

Pare incredibil ca un ofițer de poliție să-și bată joc de un procuror, mai ales când un dosar important este pe cale să fie finalizat. Dar când te numești Cristian Vasilcău, ai de scos basma curată dosarul unui corupt care te ține cu bani de ani buni, atunci nu mai contează nimic decât să-ți duci treaba la bun sfârșit.

Dacă nu, s-ar putea să o încurci și, în loc să cadă Dumitru Puzdrea, cazi tu, ofițer căpușă, care nu ști altceva decât să calci peste cadavrele tuturor oamenilor cinstiți ca să-ți vezi propriul interes, acela de a te îmbogăți peste noapte cu bani negri. Mulți bani negri. Cu aceeași bani negri s-a hotărât Cristian Vasilcău să petreacă un concediu de vis la Londra.

Sau poate că această evadare a fost un bonus din partea stăpânului, Dumitru Puzdrea. Nu ne poate spune nimeni care e adevărul, dintr-un singur motiv: se acoperă unii pe ceilalți. Dar oare de ce o fi ales Vasilcău să petreacă sejurul de vis tocmai în această țară? Nu cumva și-a dat o întâlnire la ceas de seară cu vinovatul principal din dosarul de la fabrica de Câmpulung Moldovenesc, Dumitru Puzdrea?

De ce? Pentru că mai sunt niște probe extrem de importante și niște martori de audiat care se pare că l-ar băga la apă pe mafiot. Și cum e pe ultima sută de metri, nu poate să se supună unui asemenea risc. Dacă va intra în pușcărie, acolo va rămâne pentru mulți ani de acum încolo. Și atunci se vor pierde toate afacerile murdare cu managerul lor cu tot. Dar poate că domnii de la DIICOT îl vor ajuta pe Dumitru Puzdrea să aibă și el parte de un concediu… prelungit.

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *