O combinație periculoasă: ofițerul Lupu Marian, mafiotul Puzdrea și groparul Antrefrig

august 4, 2015

 

 

Săptămâna trecută un eveniment a pus pe jar lumea mondenă. Cântăreața de muzică populară Ornela Pasăre împreună cu viitorul soț, șpăgarul ofițer de la secție 2 poliție, Lupu Marian au fost nași. Nimic ieșit din comun până aici, dar pe cine au creștinat aceștia? Chiar pe fiica groparului Antrefrig, binecunoscutul dezvoltator imobiliar și totodată proprietarul complexului Persepolis de pe malul Herăstrăului, Saadati-Sohi Manochehr. Cine este acesta? Un hoț de talie internațională cercetat atât de DIICOT cât și de polițiștii de la secția 2 (probabil la mișto, având în vedere că acolo e locul de muncă al lui Lupu Marian) pentru diferite infracțiuni, una mai incredibilă decât cealaltă.

Dar bomba bombelor vine acum! Lupu și Ornela vor să se căsătorească religios și cine credeți că va fi nașul? Bineînțeles Saadati-Sohi Manochehr. De ce a fost ales tocmai el? Pentru că finul, adică ofițerul Lupu se spune că are în lucru nu mai puțin de trei dosare ale nașului, dintre care cea mai gravă infracțiune este cea de inițiere și constituire a unui grup infracțional la care s-a asociat cu fratele său Saadati-Sohi Mojtaba și doi notari publici.

 

CA URMARE A EVAZIUNII FISCALE , DUMITRU PUZDREA A REALIZAT O AVERE COLOSALĂ !!!

 

Păi dacă nu se ajută finul cu nașul, atunci cine să mai rezolve problemele? Incredibile sunt alte două dosare de-ale lui Saadati-Sohi Manochehr. Pentru că… aici vine surpriza surprizelor, în primul dintre acestea Saadati-Sohi Manochehr este suspectat că a supraînălțat o clădire fără nici un fel de autoriație.

Cum? Cu mult tupeu și șpagă cât cuprinde, acesta a ridicat complexul folosindu-se de rețeaua rechinilor imobiliari din România, ștergându-se la fund cu toate legile, prevederile și dispozițiile în vigoare. Și bineînțeles cu deplina complicitate a autorităților statului român, la loc de cinste fiind Inspectoratul de Stat în Construcții.

Cu ce sună această situație? Cu a prietenului ofițerului Lupu Marian, domnul Dumitru Puzdrea de la complexul Flora. Cine a avut mai mare obrăznicie ca Puzdrea să ridice o altă clădire fără nici un fel de autorizație, chiar peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă? A venit vreun reprezentant al Primăriei Capitalei să-l ia la întrebări? S-a deranjat cumva același Inspectorat de Stat în Construcții? A bătut vreun drum SANEPID-ul? S-a obosit cumva vreun trimis al Corpului de Control al Ministerului de Interne? Apa Nova a scos capul din pământ? Nu, stimați cititori.

Pentru că nu-I interesează, întrucât sunt toți mituiți de la femeia de service și până la cel mai mare director de nenorocitul Puzdrea Dumitru. Și-apoi, dacă s-ar fi făcut orice plângere, cine răspundea de dosar? Fix domnul ofițer Lupu Marian, acompania de slugile sale devotate, Firu Denisa, Lepădatu Dănuț și Matei Dănuț Alexandru, adică gașca lui de mușamalizat dosare, fără de care nimic nu mișcă în secția 2 poliție. De câteva zile, Lupu Marian a fost mâncat de colegii săi.

L-au trimis frumos în arest să se mai răcorească puțin după cât a tras a jug, primind mită până a obosit. Dar ce facem cu cei trei șobolani? Nu-I prindem în cușcă și pe ei? Îi lăsăm să iasă din viziună ori de câte ori au chef? Păi, atunci nu am rezolvat nimic.

Pentru că ce știu Firu, Lepădatu și Matei Dănuț Alexandru despre Lupu și Puzdrea nu știe multă lume. Și-apoi dacă nu le rupem gâtul și acestora, cum vom afla ce nenorociri se desfășoară pe bandă rulantă la complexul Flora?

Nu acolo sunt trimișii lor, tablagiii care să aibă grijă de tot ce mișcă? Cum altfel și-ar fi permis Dumitru Puzdrea să-I jefuiască pe cei 200 de șoferi de taxi care zilnic tranzitează complexul Flora și sunt obligați să scoată din buzunar câte 100 ron de persoană? Banii nu sunt evident luați de Puzdrea, că doar nu e tâmpit să iasă la înaintare.

Nu, cârtița l-a pus centru înaintaș pe fostul căruțaș Dinu David, amantul fiicei sale mai mici, Simona, un personaj care-l așteaptă la cotitură pe tatăl socru să-I dea la cap și să-i la locul.

Dar până atunci, Dinu David este mâna dreaptă a mafiotului Puzdrea care a învățat că sabia nu taie capul plecat. Dacă tablagiii secției 2 nu ar sta la pândă ca niște câini flămânzi, atunci cum ar fi intrat în complexul Flora, în pavilionul 7 tone de marfă aduse ilegal de Dumitru Puzdrea în România fără nici un fel de acte, la un preț de nimic și evident fără TVA iar apoi vândute unora și altora cu un preț uriaș la care nenorocitul adaugă și TVA-ul?

Cât a luat Lupu Marian ca să-I țină trena la toate aceste lucruri? Nu mai puțin de 5000 de euro pe lună. S-a vândut pe un preț destul de mic spunem noi având în vedere că toate dovezile care arată cine este excrocul numărul 1 al țării cu adevărat și ce metode mafiote a adoptat în afacerile sale ilegale sunt în mâna lui Lupu Marian. Și ferească Dumnezeu să-l calce Puzdrea pe coadă că să vezi atunci cum bubuie totul. Mai ceva ca dosarul lui Dorin Cocoș, cel care i-a prezentat ordinarului atât pe Lupu Marian cât și pe șeful său, actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius. Câți saci de bani a făcut și Cocoș împreună cu Udrea din afacerile cu Puzdrea, asta nu va ști nimeni niciodată.

Dar dovadă stau conturile mafiotului de la Flora din Germania, Israel, SUA și Elveția, care nu vom putea înțelege niciodată de e nu sunt verificate de autoritățile României. Așa cum nu se deschide gura nici în ceea ce privește chiriile încasate de Puzdrea ilegal, fără nici o hârtie la mână de la foștii și actualii chiriași ai locației, cărora prietenul lui Lupu le oferă niște condiții mai mizerabile ca la groapa de gunoi Glina.

Oare chiar să nu fie nici DIICOT-ul și nici DNA-ul curioși să afle de ce pleacă mereu Puzdrea și nevastă-sa, Iosefina să-și gestioneze conturile din afară? Le tremură izmenele pe ei de frică domnilor anchetatori că-și dă drumul la gură vreunul dintre slugoii lor și atunci toate drumurile li se înfundă. Apropos, gurile rele spun că nu ar fi exclus ca și Lupu, la rândul lui să-I fi făcut cunoștință lui Puzdrea cu groparul Antrefrigului, Saadati-Sohi Manochehr. Ce înseamnă asta? Că România va fi distrusă definitiv. Ne e frică să ne gândim ce pot pune la cale aceste minți diabolice. Ce mai așteptați domnilor anchetatori să le închideți porțile definitiv?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

1 Raspuns

  1. august 11, 2015

    […] milioane de dolari? Credea vreodată cineva că prietenul dumneavoastră de la secția 2 poliție, Lupu Marian va fi prins? Dintr-o prostie, ce-I drept, acesta a fost înhățat iar acum își mușcă mâinile […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *