O secătură! Judecătoarea care l-a achitat pe Dumitru Dragomir când a fost judecat pentru sediul LPF, a fost arestată!

noiembrie 23, 2015

La prima vedere Geanina Terceanu, magistrat la Tribunalul Bucureşti pare o brunetă liniştită, care îşi vede liniştită de dosarele pe care trebuie să le rezolve cât mai bine. Practic judecătoarea este una dintre cele mai mari excroace pe care le-a văzut România vreodată, o femeie fără scrupule care a intrat în mafia din România fără să aibă vreo frică că tocmai ea ar putea deveni victimă. Ieri însă, viaţa acesteia a luat o întorsătură cu totul neaşteptată: a fost arestată! Pentru o mită de 220.000 de euro pe care ar fi luat-o de la Ioan şi Victor Becali ca să dea o decizie bună în Dosarul Transferurilor. Ce implicaţii are magistratul şi cu cei mai excroci Mitici pe care i-a avut vreodată ţara românescă, Dragomir şi Puzdrea, citiţi în rândurile de mai jos.

Mită de 220.000 de euro!

Nici nu izbucnise bine Dosarul Transferurilor cu ani în urmă că Ioan şi Victor Becali împreună cu Cristi Borcea s-au gândit să pună mână de la mână şi să mituiască personajul principal de care depindea libertatea lor: judecătoarea Geanina Terceanu. Fără să stea prea mult pe gânduri aceştia i-au dat magistratului o mită uriaşă, în valoare de 220.000 de euro. Cu o parte din bani, fericita pe atunci judecătoare şi-a cumpărat o casă de toată frumuseţea, iar ceilalţi probabil i-a pus la păstrare, urmând evident ca în viitorul ce va urma să-i înmulţească. Şi sigur că banii au făcut pui pentru că doamna judecător nu s-a oprit aici.

Doar că atunci când credea că toată povestea e dată uitării, mai ales că deşi primise mita cei trei afacerişti au fost într-un final pedepsiţi şi aruncaţi în închisoare, procurorii DNA au descoperit misterul şi judecătoarea arestată. Odată cu ea a venit dezastrul şi peste Ioan şi Victor Becali care acum vor fi anchetaţi şi pentru dare de mită. De parcă Borcea nu avea atât de multe probleme, acum s-a mai trezit cu încă una. Drept urmare procurorii DNA au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru aceeaşi infracţiune de dare de mită. Când a auzit de nenorocire, Gigi Becali a sărit urgent în apărarea lui Borcea şi i-a trimis în arestul poliţiei nu mai puţin de 12 avocaţi! Vor reuşi aceştia să demonteze tot ce au scos la iveală procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie? Din câte se vede, corupţii sunt puşi la zid! De data asta, definitiv.

Incredibila poveste a furăciunii banilor destinaţiei construcţiei sediului Ligii Profesioniste de Fotbal

Doamna magistrat Geanina Terceanu a mai fost luată la ochi cu ani în urmă după ce a dat o decizie de achitare într-un dosar care are legătură cu sportul, cel în care Dumitru Dragomir a fost judecat pentru sediul LPF. Să fie oare acesta momentul în care toţi nenorociţii care au târât în prăpastie oameni nevinovaţi vor fi pedepsiţi cu adevărat? Am ajuns în situaţia în care un excroc ordinar care până acum a scăpat de rigorile legii, nea Mitică de la Ligă, va trăi în sfârşit clipe de coşmar, aşa cum le merită? Povestea cu sediul LPF a avut loc în anul 2001, când Dumitru Puzdrea, prin firma sa, Universal Prod Construct, a semnat un contract cu Dumitru Dragomir, respectiv Liga Profesionistă de Fotbal. Ca de obicei, săgeata trimisă să pună pixul pe hârtie a fost tot Andreea Puzdrea, personajul care face orice îi spune tăticul, fără să se gândească vreo secundă la consecinţe. Ce era stipulat în acest contract? Că Puzdrea se obliga să construiască sediul LPF dar şi să asigure mâna de lucru plus materialele de construcţie aferente acestei construcţii. Cum erau puse la bătaie milioane de euro, e clar pentru toată lumea că la mijloc era o ordinărie marca Puzdrea şi Dragomir, experţi în furturi şi evaziuni fiscale, un plan bine pus la punct de cei doi ca să-şi ducă la îndeplinire nişte vise. Drept urmare, după ce aceştia s-au vâzut cu mălaiul în mână, au purces la treabă.

Aşa se face că doar 30% din materialele plătite cu facturi au ajuns către construcţia noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar restul s-au evaporat pe drum şi au ajuns într-un final pe strada căpitan aviator Alexandru Şerbănescu nr. 18-20, unde Dragomir şi-a ridicat hotelul Cristal Palace, pe care-l dorea atât de mult. O altă parte din procentul de 70% rămas a fost luată de Puzdrea şi au apărut ca ciupercile după ploaie două vile situate pe strada Elena Văcărescu nr. 98C. Ordinăria continuă şi aflăm că cei care teoretic fuseseră angajaţi pentru a lucra la ridicarea sediului Ligii Profesioniste de Fotbal îşi vor rupe cârca şi la vilele lui Puzdrea şi la hotelul lui Dragomir. Deşi pe statul lor de plată scria clar că lucrează doar pentru Ligă! Dar construcţiile celor doi nenorociţi trebuiau terminate în ritm alert ca să nu fie lăsate urme! Nici nu e cazul să ne mai întrebăm de ce a fost aleasă această cale. Pentru că de la bun început spurcaţii Mitici vroiau să dea acest tun. De ce nu s-a încheiat atunci un contract între Liga lui Dragomir şi Universal Prod Company, dacă societatea a dat principala mână de lucru? Simplu. Pentru că la această firmă existau mai mulţi acţionari iar la Universal Prod Construct SRL, singurul care tăia şi spânzura era doar Puzdrea. Iar nenorocitul, după cum bine ştim nu va împărţi niciodată nimic cu nimeni.

Cine a ţinut contabilitate falsă? Bineînţeles prietena cea mai bună a lui Puzdrea pentru falsificat acte, contabila Elena Păunescu, cea care odinioară fusese trimisă de Curtea de Conturi să facă un control la Flora întrucât ordinarul uitase să mai plătească vreo… 11 milioane de lei vechi. Dar cum se întâmplă de obicei cu toţi cei care îndrăznesc să calce pragul complexului Flora, doamna Păunescu a venit pusă pe treabă şi a plecat cu sacoşa plină de bunătăţi. N-a mai durat mult de atunci şi aceasta a considerat că cea mai bună viaţă o are lângă Puzdrea, aşa că a devenit slugoiul lui am putea spune cel mai de încredere. Drept urmare, dintr-un simplu angajat al statului român, Elena Păunescu a ajuns peste noapte să aibă un salariu exorbitant şi să ştie tot despre nelegiuirile şi lui Puzdrea. Oare aceasta nu e conştientă că trecutul se va răzbuna îngrozitor când va crede mai puţin?

Când vom ajunge la adevăr?

Când vom descoperi domnilor anchetatori toate firmele ilegale făcute de Puzdrea pe numele fiicelor sale, Andreea şi Simona Puzdrea, în care este implicată şi această nenorocită contabilă, Elena Păunescu? Când se va pune punct şi dublei contabilităţi pe care mafiotul de la Flora o foloseşte de ani buni şi căreia nimeni nu a vrut până în acest moment să-i pună stavilă? Oare nu cumva această judecătoare Geanina Terceanu care l-a salvat pe Dragomir a fost şi alături de Puzdrea? Căci prietenii prietenilor noştri sunt şi prietenii noştri, aceasta e deviza după care se ghidează în viaţă cei doi şerpi. Şi dacă este implicat în mită şi măsluiri de dosare şi soţul doamnei judecător, domnul Valeriu Mihail Terceanu şi el judecător tot la Tribunalul Bucureşti? .

A venit momentul decisiv domnilor procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie să salvăm România de un excroc fără precedent. A venit timpul ca lui Dumitru Puzdrea să îi fie redeschise toate dosarele inclusiv cele în care a fost anchetat pentru tentativă de omor la adresa a doi bărbaţi care şi-au parcat maşina în faţa vilei sale din Sinaia şi la adresa fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin. Neamul Puzdrea trebuie să fie stârpit! Domnilor anchetatori, www.vreaudreptate.ro vă acordă tot sprijinul şi vă pune la dispoziţie acte oficiale, care pot face să bubuie oameni importanţi din România! Să facem dreptate celor pe care Puzdrea i-a călcat în picioare. Merită asta!

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *