Oana Lis vrea să se tuneze! Îi va plăti oare Dumitru Puzdrea operațiile?

octombrie 8, 2015

 

De câțiva ani, soția lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, Oana, de atâta bine, s-a îngrășat ca o purcică și, deși face eforturi disperate să arate ca o divă, ținând diete peste diete, șansa nu a fost până acum de partea ei. Dar gurile rele spun că acum doamna Lis vrea să apeleze la diferite operații și să-și schimbe înfățișarea radical. Doar începe Păcănelul campania pentru a redeveni primarul general al Capitalei, nu-i așa? Una peste alta ca să ajungă ca o femeie normală, Oana Lis va trebui să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Va fi oare Dumitru Puzdrea, prietenul de nădejde al celor doi cel care îi va rezolva problemele grăsuței?

De câte operații are nevoie

Potrivit unui specialist în domeniu aceasta va avea în primul rând nevoie de o liposucție care costă 700 de euro, dar și o abdominoplastie ca să i se elimine excesul de piele, a cărei valoare se ridică la 2.500 de euro. Asta nu e tot, pentru că Oana cea grăsușă are nevoie și de o brahioplastie ca să îi fie înlăturat și excesul de piele de la brațe, care costă tot în jur de 2.500 de euro. Și uite așa am ajuns la capitolul sâni, iar implanturile costă cam 3.500 de euro. La fel, trebuie operată și gușa, intervenție care costă 700 de euro. Nici cu fața nu stă mai bine nevasta lui Lis, aceasta având nevoie de câteva injecții cu acid hialuronic și botox pentru riduri, care ar ajunge la prețul de 600 de euro. Vă lăsăm pe dumneavoastră să socotiți dragii noștri cititori de ce sumă ar fi nevoie ca Oana Lis să arate bine.

Sau măcar normal… De ce a ales Onuța să se transforme într-o zână tocmai acum când relația ei cu Lis merge din ce în ce mai bine? Nu era normal să facă acest pas când Păcănelul o trata cu indiferență și o umilea în fiecare zi, lăsând-o ca pe o proastă singură în casă, în timp ce el era văzut în compania a tot mai multe femei, dintre care unele dame de consumație renumite? Gurile rele spun că în curând Lis va începe să dea drumul campaniei electorale pentru a se reîntoarce pe scaunul de primar general al Capitalei și se zice că i-ar fi rușine să se prezinte cu o nevastă care nu mai are grijă deloc de ea în ultima perioadă. Domnule Lis, dacă gândiți așa de ce nu scoateți dumneavoastră banii din pușculiță și nu îi faceți un cadou consoartei?

A, nu aveți? Dar unde s-au dus sumele incredibile care erau adunate în conturile domniei voastre? Au fost cheltuite de Oana? Serios? Nu cumva ați aruncat și dumneavoastră mulți bani pe la cazinouri și mai apoi la păcănele? Că, slavă Domnului multe lovele ați reușit să strângeți în toată perioada cât ați avut salonul de masaj erotic… Nu, nu e nevoie să recunoașteți că v-ați dat singur de gol când poliția a făcut descindere. E drept, v-au scos basma curată prietenașii cu epoleți, dar de râsul lumii tot v-ați făcut.

Cașcavalul lui nea Mitică de la Flora rezolvă problemele

Care e cea mai comodă variant pentru Viorel Lis să-I poată asigura soției sale banii necesari operațiilor? Nu un credit la o bancă și nu împrumutul de la vreun prieten, ci Dumitru Puzdrea. Păi nu este el acela care a acționat rapid ori de câte ori Păcănelul a fost la ananghie? Nu primește Lis rentă pe viață de la Puzdrea ca să aibă gura închisă vizavi de toată operațiunea mafiotă pusă la cale de acesta pentru a pune mâna pe terenul de la Flora unde ulterior a construit complexul? Există cineva care știe mai bine cum au decurs lucrurile ca Viorel Lis? Categoric, nu! În plus de atât, gurile rele spun că déjà au început să se facă planuri de bătaie în ceea ce privește derularea campaniei electorale iar Puzdrea se numără printre sponsorii principali.

E adevărat că și Băsescu candidează pentru postul de primar general, însă se crede că cele mai multe dovezi le are tot Lis, pe care le-a pus bine la păstrare. Și dacă nu va primi ceea ce-și dorește, punem pariu că va transforma viața lui Puzdrea într-un coșmar? O fi Lis bătrân și o face pe senilul, dar prost nu e. Și când își pune ceva în cap, întotdeauna reușește. Să ne amintim cum l-a scos el pe Puzdrea din cea mai mare dilemă a vieții: aceea de a vedea cu proprii ochi cum i se dărâmă șandramaua. Era momentul când Lis stătea cu fundul pe scaunul de primar și dăduse o lege prin care orice clădire ridicate ilegal urma să fie ștearsă de pe fața pământului. Ca să demonstreze tuturor că e cinstit și correct, a venit și la Flora, însoțit de buldozere, muncitori dar și cameramani și jurnaliști ca să imortalizeze momentul pe care ulterior să-l arate prostimii.

Dar când Puzdrea i-a făcut un semn, Lis a dispărut ca prin farmec în biroul lui de unde a plecat cu niște sute de mii de euro în buzunar. Era doar o tranșă din incredibilele sume pe care acesta le-a pompat în timp în conturile fostului primar. Și tot Lis știe și de clădirea ridicată de Lis peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă. Și, spun gurile rele că pe asta ar miza Păcănelul de ani buni ca să-l țină pe Puzdrea aproape. Și știe Lis și că Apa Nova a făcut pe proasta vizavi de această construcție ilegală care ar putea în orice moment distruge Bucureștiul, întrucât la o avarie (ca să nu spunem Doamne ferește de un dezastru natural), nici o echipă de intervenție oricât de bună ar fi, nu va putea interveni și atunci am intra de vii în Iad. Știe tot Lis, e informat și acum de tot ceea ce face Dumitru Puzdrea la Flora. Pentru că gurile rele spun că au existat destule momente când Păcănelul și-a trimis prietenii la Flora să care sacoșele cu bani.

Și atunci cu siguranță a fost informat și de faptul că acolo Puzdrea a pus taxă pe șmecherie, obligând nu mai puțin de 200 de șoferi care tranzitează locația să-i dea zilnic 100 de lei de persoană. Păi altfel de unde să strângă el atâția bani ca să dea mulțimea de șpăgi? Că doar nu numai Lis cere. Cer și ofițerii secției 2 poliție, ăia de au rămas liberi acum, adică Firu Denisa, Ionuț Lepădatu dar și șeful suprem, actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius. Și cerea al dracu de mult și ofițerul Lupu Marian până acum vreo două luni când l-au aruncat alții în pușcărie că a vrut să mușamalizeze un dosar de doi lei. Cer și procurorii și judecătorii care se ocupă de dosarele penale și civile ale mafiotului. Cer și cei de la Pomperi ca să închidă ochii la autorizațiile false, cere și Apa Nova, căci Puzdrea nu are contract cu instituția dar folosește apă de acolo. Și evident cere și DIICOT-ul chiar dacă cea care l-a slujit cu credință pe Puzdrea, doamna Bica plânge prin celulă. Și întind mâna și cei de la Curtea de Conturi, ANAF și lista poate continua la nesfârșit. Dacă Puzdrea i-a corupt pe toți, acum să dea. Până n-o mai putea. Că dacă apucă odată să spună că nu are, dimineața își bea cafeaua în arest…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *