Oana Roman spune tot adevărul: de ce a plecat soțul ei de acasă

mai 5, 2016

Oana Roman a trecut prin momente delicate în ultimele săptămâni, după ce s-a vorbit despre un divorț de Marius Elisei, cel cu care are împreună și o fetiță. Cei doi au făcut mărturisiri la care nu se aștepta nimeni și care i-a uimit chiar și pe apropiații familiei.

Oana a lămurit situația, explicând că soțul ei stă mai mult la Pitești, dar motivul este unul care ține de afacerile familiei, nicidecum de o despărțire.

”El de luni până sâmbătă stă la Pitești, pentru că noi avem un magazin acolo, nu am găsit încă vânzătoare care să facă treabă. Am preferat să nu ne grăbim, decât să luăm primul venit. Din acest motiv, el trebuie să stea acolo. Nu este deloc simplu, pentru că sunt singură. Aceast stare de separare între noi nu ne face bine. Foarte multă lume a comentat în privința faptului că eu aș fi făcut o regie când am spus aceste lucruri. Sunt tot felul de acuzații în fața cărora nu vreau să le justific”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Vedeta recunoaște că deși și-a criticat soțul la TV cu zâmbetul pe buze, cei doi au avut probleme în căsnicie, pe care le-au depășit, în mare parte. ”M-am gândit că dacă o să spun niște lucruri public o să aibă un efect. Le spusesem în privat și nu au avut efect. Eu nu am fost într-o emisiune în care să fac vreo chestie. Am dat un interviu înregistrat în care am spus niște lucruri. Punct. În aceeași zi, Marius a intrat în direct și a spus niște lucruri pe care eu le-am aflat ca toată lumea. Eu eram acasă în pat. Nu a fost vorba despre nici un fel de mahala. Am simțit nevoia să spunem niște lucruri și Marius m-a criticat și el, la rândul lui. Eu prefer să fiu pe față, decât ca alții, ipocrită. Am căzut într-un fel la pace, dar asta nu înseamnă că nu au existat niște probleme”, a mai spus Oana. (sursa: libertatea.ro)

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *