Ofițerii SRI, la porțile lui Puzdrea

septembrie 22, 2015

Îmbogățirea rapidă este de mult prezentă în România. Și bineînțeles că cei mai mulți încearcă să-și vadă visul cu ochii folosind cele mai ilegale metode, fără frica că ziua de mâine nu-i va mai prinde în patul lor pufos, ci într-unul de fier, din vreo celulă rece. Cum devii bogat peste noapte? Cel mai bun profesor este în acest moment Dumitru Puzdrea, care a știut cum să manipuleze pe cei mai mulți dintre noi, luând de la fiecare câte puțin, apoi dând mai departe mita celor cu epoleți, pentru a fi sigur că libertatea nu-i va fi luată.

Hardul lui Oprescu a ajuns pe mâna polițiștilor

Ce face justiția în aceste cazuri? Depinde. De cât de multă șpagă ești dispus să pui pe masă, Dacă te cheamă Puzdrea atunci mai mult ca sigur că nu trebuie să-ți faci nici o problemă pentru că nimeni nu te bagă la mititica. Dacă însă ești un om de rând, cu siguranță vei intra la pușcăria pentru o roșie sau un cartof luat de pe tejghea nu cu scopul de a-l băga în traistă, ci pur și simplu pentru a te uita cât de găunos este. Când numele îți este Sorin Oprescu, cu atât mai puțin te duce gândul că cineva te-ar putea prinde. Doar e prieten cu clanul Cămătarilor, zice lumea… Dar uite că exact cei care nu credea Oprescu că-l vor trăda, i-au făcut-o. Așa se face că, de mai mult de două săptămâni, primarul general al Capitalei țipă și leșină prin arestul Capitalei și face cereri peste cereri, doar-doar s-o îndura vreun magistrat să-l lase în arest sau domiciliu sau sub control judiciar. Iar dacă se va întâmpla acest lucru atunci chiar am crede că justiția română a luat-o razna definitiv. După ce s-a descoperit că nenorocitul avea aparate ultra performante de bruiaj, iată că acum din casa lui Oprescu a fost luat și hardul de la sistemul de supraveghere. Vor și ei, oamenii legii să vadă cu exactitate cine a intrat și cine a ieșit de la viloiul din Ciolpani. Numai că aceștia nu au luat în calcul un lucru: poate că Oprescu a șters ceva informații importante. În orice caz, doctorul este în acest moment pus la colț. Prietenul săi, Puzdrea însă nu. Nu interesează pe nimeni câtă mită i-a dat Puzdrea ca să se facă că nu știe cum a pus acesta laba pe terenul de la Flora care va aparține întotdeauna Primăriei Capitalei, dar și cum s-a construit en-gros-ul dar și o clădire care se găsește fix peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Și dacă domnilor anchetatori nu le pasă de asta, de ce ar vrea să știe cum stă treaba cu camerele de vederi instalate de mafiot ilegal, ba chiar puse să bată și în afara complexului? Unde sunt autorizațiile de construcție, golanule? Cine ți-a dat voie să încalci legea într-un asemenea hal? Suntem noi, oamenii cinstiți, obligați atunci când să ne scărpinăm în nas pe trotuarul din fața complexului Flora să știe Puzdrea? Ce fac autoritățile de nu mișcă nici un deget în această privință? Sau le e frică să facă vreun pas pentru că sunt înregistrați de mafiot atunci când și-au luat darul tocmai ca să închidă ochii și în fața acestei evaziuni? Ce spuneți domnilor? Sau nu știați că găinarul ăsta strânge dovezi peste dovezi ca la o adică când se află în impas să se poată scutura de tot?

Nepotul fostului procuror Victor Popescu, la picioarele lui Puzdrea

Cu toții știm cine cei mai importanți avocați care-l susțin pe Dumitru Puzdrea în toate demersurile sale către ilegalități, dar pe primu loc se află familia Popescu. Ea, adică Mihaela Popescu, mai mică cu vreo 30 și ceva de ani decât el, fostul procuror (dar cu multe relații și acum în lumea bună) Victor Popescu sunt de când îl cunosc pe mafiot, unii dintre cei mai bogați din branșă. Asta pentru că doamna are grijă să măsluiască dosarele civile ale golanului în vreme ce domnul se ocupă cu brio de cele penale. Cum se fac aceste servicii? Foarte simplu. Se pun banii într-un diplomat de mii de euro cu care doamna Popescu se urcă în mașina primită cadou tot de la Puzdrea și se ajunge la colegii de breaslă, unde mita e împărțită. Așa a reușit Mihaela Popescu să-i mânjească și pe avocații celui pe care Puzdrea îl consideră un mare dușman al său, fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin. Iar apărătorii arhitectului, personaje fără coloană vertebrală, l-au trădat pe unul dintre puținii oameni cinstiți și corecți pe care-i vor întâlni în toată meseria lor de avocați. Dar cine credeți că a mai apărut acum la orizont? Un alt personaj, tot din neamul lui Popescu, evident, nepotul său. Care nepot are și el un grad mare în România, e ofițer SRI. Ce treabă are cu Puzdrea? Îl iubește, îl sprijină și cu siguranță primește și el la rându-i niște sume incredibile. A reușit Puzdrea să facă pe victima și în fața acestuia și iată că i-a reușit.

 

 

Soția generalului Mireț, angajata mafiotului

Cine a fost omul care a dat mereu autorizații false la complexul Flora? Maestrul în astfel de lucruri, un alt șpăgar cu diplomă, domnul general al Pompierilor,  Mireț Ioan . Pentru că a văzut că Flora este o adevărată fabrică de bani, acesta a plusat și i-a forțat mâna lui Puzdrea să o angajeze acolo chiar și pe nevastă-sa. Și a reușit, așa că șeful mafiei nu trebuie să-și mai facă probleme vreodată că cineva i-ar putea pune bețe în roate. Cu Mihaela, nevasta lui Mireț acolo toate autorizațiile false vor deveni peste noapte reale. Dar cu cine își bea cafeaua în fiecare dimineață doamna Mihaela Mireț? Chiar judecătoarea Virginia Duminică căreia de altfel îi plac băuturile servite pe banii lui Puzdrea, nu de ieri, de azi, ci din anul 2007. Ce s-a întâmplat atunci? Doamna Duminică i-a transformat viața lui Puzdrea într-o veșnică… duminică, după a dat o hotărâre incredibilă în procesul lui Puzdrea cu societatea Saniura SRL, ce a aparținut fraților arhitectului Năstase Cătălin. Care proces nu a avut nici o legătură cu realitatea, ci decizia doamnei magistrat a fost dată pentru că aceasta a fost extrem de bine mituită, așa cum îi stă bine unui judecător din România, nu-i așa? Credeți că a mai interesat pe cineva că frații domnului Năstase au fost dați afară din complexul Flora, li s-au furat bani și le-au rămas acolo investiții de sute de mii de dolari doar pentru că totul a fost o răzbunare a lui Puzdrea pentru că oamenii nu au vrut să-și trădeze fratele? Pe cine, dacă toți sunt mituiți până la cer și înapoi?

Nea Mitică, falsificatorul

Vă amintiți dragi cititori de numele Roșca Dorina? Doamna este un alt corupt al lui Puzdrea, exact cea care s-a ocupat de expertiza în cazul acțiunilor deținute de Năstase Cătălin la complexul Flora. Ce-a făcut lepra asta? A întors totul în favoarea lui Puzdrea. În condițiile în care expertiza grafologică a arătat că semnăturile nu aparțin lui Năstase Cătălin, doamna Dorina a făcut o magie și s-a sucit treaba. Uite așa, peste noate, pentru că banii negri au făcut minuni. Dacă Puzdrea a vrut să fie așa, cine putea să comenteze? Doamna Roșca? Păi își pierdea bucata de cașcaval, care era groasă, nu oricum. Noi știm cum falsifică Puzdrea totul, dar altcineva nu dorește să se afle adevărul. De ce? Pentru că Puzdrea are bani mulți. Și aceștia închid gurile tuturor. Și ale DNA-ului și ale DIICOT-ului, Gărzi Financiare, Curții de Conturi, ANAF-ului și bineînțeles ale celor care se ocupă primii de dosarele nenorocitului, ofițerii secției 2 poliție, Firu Denisa, Ionuț Matei, Lepădatu și mai marele lor, Voicu Mihai Marius, incredibilul adjunct al șefului Poliției Capitalei. A mai fost unul, Lupu Marian dar a căzut ca musca în lapte acum o lună și ceva după ce a fost prins că încerca să mușalizeze un dosar de doi lei. Așa că din are boss în curtea lui Puzdrea a ajuns deținut în arest. Noi tot așteptăm să ajungă vecin cu el și șobolanul de la Flora dar pentru asta e nevoie ca în România să se afle la putere oameni care să aibă dreptatea în sânge. Se mai găsesc oare personaje din acestea?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *