Ofițerul Dan Hosu a căzut! Opriți mafia din secția 2 poliție!

septembrie 28, 2016

Obținea ilegal numele unor victime din accidente auto, contacta rudele apoi contra unui comision substanțial, obținea daune de la asiguratorii auto. Acestea sunt acuzațiile pe care DNA i le aduce ofițerului Dan Hosu, fost șef din cadrul Poliției Române, care acum a fost reținut. Dar dincolo de toate acestea, Hosu mai are o bubă mare: a fost mulți ani protectorul falsului proprietar al terenului de la Flora, Dumitru Puzdrea. O informație prețioasă pentru cei de la Direcția Națională Anticorupție pe care sperăm că o vor verifica.

A profitat de funcția pe care a avut-o cât a putut de mult

Potrivit procurorilor, același Dan Hosu a fost cel care s-a folosit cât a putut de mult de influența sa pentru a amâna deschiderea procedurii de faliment în cadrul Carpatica Asigurări. Cu ajutorul său, fostul președinte al Consiliului de Administrație Carpatica Asigurări Sibiu a obținut de la ASF să fie menținută în mod artificial măsura de redresare pe bază de plan a SC Carpatica SA, în condițiile în care firma trebuia de foarte mult timp să fie trecută în insolvență. Din păcate pentru Hosu, în urmă cu două luni, Autoritatea de supraveghere financiară a decis să retragă autorizația de funcționare a societății Carpatica și a deschis și procedura de faliment. Concluzia? Nu mai puțin de 1 milion de șoferi care au avut polițe de asigure aici, au rămas cu ochii în soare. O a doua mare lovitură primită, după ce tot Hosu era cel care căuta victimele unor accidente rutiere dar și pe rudele acestora, obținea informații de la ei apoi le propunea să îi reprezinte în procese pentru obținerea unor daune, în schimbul unui procent mai mult decât substanțial. Și asta nu e tot…

Din anul 1990 a fost în slujba falsului proprietar al terenului de la Flora

Ceea ce nu se cunoaște despre Dan Hosu sau mai degrabă nu a vrut să se știe până la această oră este faptul că ofițerul, începând cu anii anii 90, perioadă în care era șef al Crimei Organizate din cadrul secției 2 poliție și până acum când a intrat la apă, a fost cel mai teribil protector al lui Dumitru Puzdrea. În acei ani de care facem amintire, Hosu avea o colaboare strânsă cu hoții și criminalii, personaje pe care le folosea drept spărgătorii caselor diverșilor oameni de afaceri cu dare de mână, lucru pe care l-a descoperit site-ul nostru www.vreaudreptate.ro, care poate oricând pune la dispoziție instituțiilor abilitate declarații uluitoare de-ale păgubiților. Mai mult decât atât, soția domnului ofițer Dan Hosu, fiind procuror la Parchetul General, este lesne de înțeles că are o incredibilă trecere la toate dosarele lui Dumitru Puzdrea pe care de-a lungul timpului a avut grijă să le mușamalizeze ca la carte, contra unui comision pe măsura muncii depuse. Să ne mai surprindă că cele mai multe dosare care dispar ca prin farmec sunt chiar cele deschide de Năstase Cătălin, fostul asociat al lui Puzdrea?

Soția lui Hossu comandă secția 2 poliție?

Legătura dintre soția lui Hosu și Puzdrea a fost făcută de un alt personaj dubios aflat în preajma falsului proprietar al Florei, binecunoscuta excroacă avocata Mihaela Popescu, al cărei soț, fostul procuror Victor Popescu a fost coleg cu jumătatea ofițerului. De aici până la prietenia la cataramă dintre cele două familii nu a fost decât un pas, iar toată lumea era fericită pentru că se distrau și se plimbau pe banii lui Puzdrea. În acest moment, chiar dacă Hosu nu mai are legături directe cu ofițerii secției 2 poliție, comanda a fost preluată de doamna procuror Hosu, în fața căreia nimeni nu comentează niciodată. Puzdrea este cel care spune ce dorește, iar ofițerii secției 2 poliție execută întocmai, biciuiți de la spate de doamna procuror.

Un alt dosar mincinos pentru Năstase Cătălin?

Și pentru că are un aliat atât de puternic, Dumitru Puzdrea nu se lasă și vrea din nou să-l îngenuncheze pe fostul său asociat, după ce de ani buni i-a transformat acestuia viața într-un calvar. Cum bine știm că nu i-au ieșit ordinăriile din anii trecuți, care au culminat cu angajarea unui ucigaș de meserie care urma să-l omoare pe arhitect, Puzdrea s-a gândit acum că trebuie să-i mai facă un dosar. La fel de mincinos ca tot ce a putut vreodată acesta să spună despre Năstase Cătălin. Speră, ca de fiecare dată că-l va intimida și poate, poate, va intra în posesia acțiunilor pe care arhitectul Năstase le deține și acum la Flora. Și asta nu e tot pentru că Puzdrea și gașca lui au devenit deranjați și de site-ul www.vreaudreptate.ro  și drept urmare vrea să facă o plângere penală împotriva acestuia. Ceea ce din nou nu vrea să înțeleagă Dumitru Puzdrea este faptul că site-ul www.vreaudreptate.ro nu a spus niciodată minciuni, nu a mers pe piste false și nu a lovit în nimeni. Și nici nu o face vreodată. În consecință domnule Puzdrea, credeți că veți putea închide gura dreptății? Nu cumva vă e frică că în urma dezvăluirilor făcute de acest site mulți dintre prietenii dumneavoastră au intrat la răcoare și e posibil să-i urmați și dumneavoastră? (va urma)

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *