Ofițerul Lupu Marian primește de la mafiotul Puzdrea 5000 euro lunar ca să-i asigure protecție

august 3, 2015

 

Doar trei zile au trecut de când șpăgarul ofițer al secției 2 poliție, Lupu Marian a fost arestat. Jurnaliștii presei române s-au mulțumit să dea doar o știre care la prima vedere era trecută cu vederea despre faptul că acesta a fost băgat în celulă dintr-o prostie: a mușamalizat un banal dosar împreună cu colegii de la poliția rutieră. Dar nimeni nu a fost curios să afle cine este cu adevărat acest Lupu Marian, deși site-ul www.vreaudreptate.ro a prezentat în nenumărate rânduri ordinăriile comise de acesta împreună cu mafiotul Dumitru Puzdrea.

Există două variante pentru care subiectul nu a fost mediatizat de colegiu de breaslă așa cum trebuie, deși este de mare importanță: ori jurnaliștilor le e frică de Puzdrea ori au fost mituiți de acesta. E posibilă oricare dintre cele două variante, mai ales că știm foarte bine că enorm de mulți ziariști trăiesc acum bine pe banii lui Dumitru Puzdrea.

În altă ordine de idei, nimeni nu se întreabă ce se întâmplă acum cu gașca lui Lupu Marian, formată din alți ofițeri ai secției 2 poliție, respectiv Lepădatu Dănuț, Matei Ionuț Alexandru și Firu Denisa, personaje fără de care nu se mușamalizează nici un dosar. Pentru că cei trei nenorociți sunt persoanele cele mai încredere cu care Lupu Marian lucrează direct.

Rușine poliția Sector 1…Rușine …Rușine dl. Matei ionuț Alexandru …Rușine !

De altfel ei sunt cei care din anul 2008 și până în prezent au reușit să ascundă cât au putut de bine absolut toate dovezile care l-ar fi putut băga pe Dumitru Puzdrea în pușcărie pentru mulți ani. Oare nu au știut cei de la DNA, DGA, Corpul de control al Ministerului de Interne și alte instituții specializate de toate aceste lucruri? Iar dacă au știut, de ce nu au luat nici o măsură? Când se vor trezi anchetatorii să facă dreptate? Nu le ajunge că Puzdrea omoară la drumul mare? Nu e destul că acesta are mai multe tentative de omor la activ? Unde este ascuns adevărul în ceea ce privește faptul că acesta a vrut să-i ia viața fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin? Cine a mușamalizat dosarul alături de nenorocitul de Lupu Marian? În acel dosar scrie clar cum Puzdrea a angajat un ucigaș profesionist pe care l-a plătit cu sume uriașe iar omul, în ultimă fază n-a mai vrut să ducă ordinul la îndeplinire și i-a spus arhitectului Năstase tot adevărul. Câți bani ați luat leprelor ca să-l lăsați pe Puzdrea să meargă liniștit pe stradă? Credeți domnilor magistrați că nu se va afla numele dumneavoastră? Sunteți convinși că nu veți plăti până la urmă pentru tot ce ați făcut? Așa a gândit și Lupu Marian și iată că a avut o enormă surpriză.

Nu v-ați gândit niciodată care o fi numărul dosarul mușamalizate de acest vierme al poliției române? De ce? Nu cumva pentru că ați primit și dumneavoastră, la rându-vă, o bucată din roata uriașă de cașcaval? Ba da, domnilor judecători și procurori și nu este nevoie să recunoașteți. O știm noi. Nu de ieri de azi ci de ani buni, perioadă în care ați stat ascunși ca șobolanii în birourile dumneavoastră și ați ieșit la suprafață doar ca să vă luați șpăgile imense și să vă bucurați de concediile în locuri luxoase unde vă trimitea Puzdrea tot pe banii lui.

Aveți idee domnilor ce fac tablagiii lui Puzdrea în complexul Flora? Sau cum mafiotul încasează zilnic, prin slugoiul lui de casă, fostul căruțaș Dinu David o taxă de protecție pe care le-a impus-o celor 200 de șoferi de taxi care tranzitează zona? Vă spunem noi, cei care tragem cu dinții să se afle adevărul odată pentru totdeauna, noi cei care vom lupta până la capăt fără să ne fie frică că Puzdrea ne va întinde o cursă. Pentru că nouă nu ne e frică de el! În timp ce amărâții de oameni care plătesc sume incredibile pentru standurile din Flora și-și desfășoară activitatea în niște condiții mizerabile, ordinarul Dumitru Puzdrea primește zilnic 100 ron de persoană, bani pe care-i strânge la saltea și vi-i dăruiește dumneavoastră, domnilor polițiști, judecători, procurori și avocați corupți. Banii sunt încasați de amantul fiicei sale, Simona, sub directa supraveghere a șacalilor trimiși de Lupu Marian să stea de veghe ca nu cumva șoferii să se răscoale și să-i rupă gâtul acelui semianalfabet. Așa, nimeni nu se ating de Dinu David și toată lumea e fericită.

Nimeni nu se atinge nici de mărfurile aduse ilegal de Dumitru Puzdrea din țările Uniunii Europene fără nici un fel de acte, la un preț derizoriu și fără TVA evident apoi vândute prostimii la prețuri de trei ori mai mari, la care se adaugă și TVA-ul. Îngerul lui Puzdrea și în aceste măgării este tot Lupu Marian și echipa lui. Cât primește ofițerul ca să facă această muncă teribil de grea? O cotă parte din ce se încasează la Flora.

Lunar. Adică vreo 5000 de euro. O fi rău domnule Lupu să primiți atâta amar de bani doar pentru că v-ați trimis acolo purtătorii de pulane și bocanci? Ce faceți domnilor anchetatori, dormiți și dumneavoastră în bocanci? Până când? Dacă l-ați luat pe Lupu Marian, oare nu trebuie să faceți acest lucru și cu Lepădatu, Firu și Matei Ionuț Alexandru? Nu credeți că trebuie să-i strângeți bine de tot cu ușa pe acești golani ordinari ca să vă pună la dispoziție dovezile de care aveți nevoie să începeți o anchetă ca la carte? Ce așteptați? De ce nu stopați golănia? L-ați avut pe Dorin Cocoș la degetul mic, plângând în fața judecătorilor să fie lăsat în libertate pentru că se sufoca în spatele gratiilor.

Nu era oare momentul să fie întrebat ce legături are cu Puzdrea? Nu el face afaceri incredibil de mari și acum cu Dumitru Puzdrea? Nu grație lui Cocoș mafiotul de la Flora l-a cunoscut pe Lupu Marian dar și pe actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius, pionii principali în activitatea ilegală a acestui ordinar? Dezgropați odată dosarele și haideți să facem dreptate. Aveți îndeajuns de multe probe cât să-l îngenuncheați pentru totdeauna pe marele șobolan al României, Dumitru Puzdrea.

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *