• Fără categorie
  • 0

Omul care știa că Titanicul se va scufunda! Dezastre de proporții prezise de clarvăzători

aprilie 2, 2016

Dacă aveaţi dubii cu privire la capacitatea anumitor persoane de a prezice evenimente semnificative chiar şi cu ani de zile înainte ca acestea să se întâmple, iată o serie de întâmplări nefericite care au fost anunţate înainte de vremea lor.

De la atacuri teroriste şi până la dezastre naturale, au existat oameni capabili, aparent, să le prezică de-a lungul timpului. Până şi scufundarea Titanicului ar fi cunoscută cu 14 ani înainte de a avea loc. O scurtă listă a celor mai impresionante predicţii a fost realizată de publicaţia britanică The Sun.

Scufundarea Titanicului a fost „publicată” cu 14 ani înainte de tragedie

O nuvelă scrisă de Morgan Robertson a apărut cu 14 ani înainte de scufundarea navei Titanic, în 1912, când 1.500 de oameni şi-au pierdut viaţa. Printr-o coincidenţă care poate da fiori, dezastrul a fost descris în nuvela „Inutilitate” care a fost publicată în 1898. Mai mult, în carte nava era denumită Titan, doar două litere distanţă până la denumirea uriaşului vapor scufundat. O altă coincidenţă izbitoare este aceea că în carte vaporul loveşte un iceberg exact într-o noapte de aprilie, la fel ca în realitate. Similarităţile merg chiar mai departe, nava fictivă scufundându-se la doar 640 km de Newfoundland, exact aceeaşi locaţie în care Titanicul a devenit o epavă.
Teroarea ISIS şi atacurile din 9/11 au fost prezise de Nostradamus

Una dintre cele mai faimoase teorii conspiraţionale din toate timpurile aparţine profetul francez Nostradamus. Mulţi sunt cei care cred că profetul a prezis încă din secolul al XVI-lea răzvrătirea grupării ISIS şi atacurile teroriste din 11.09.2001. Un pasaj anume care este adesea legat de tragedia din 9/11 este: „Două păsări din oţel vor cădea din cer pe metropolă/ Cerul va arde la 45 de grade latitudine/ Focul ia în primire noul mare oraş”. Un alt articol face referire deseori la organizaţia teroristă ISIS.

– See more at: http://www.nasul.tv/omul-care-stia-ca-titanicul-se-va-scufunda-dezastre-de-proportii-prezise-de-clarvazatori/#sthash.9fuDbYsN.dpuf

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *