• Fără categorie
  • 0

Oprescu a distrus Bucureștiul, dar ține în brațe șandramaua lui Puzdrea

august 21, 2015

 

Acum doi ani Primăria Capitalei, cu Oprescu în frunte anunța că face o investiție uriașă pentru a schimba trotuarul de la Piața Unirii. Despre ce bani e vorba? 2,5 milioane de lei. Ce se întâmplă în ziua de astăzi? De toată așa zisa muncă s-a ales praful și pulberea. Cum arat acum trotuarele? Dalele pavajului s-au spart, iar jardinierele, amplasate la începutul anului trecut, deşi trebuiau să se evidenţieze prin coloritul florilor, zac acum răsturnate, pline de gunoi şi de iarbă uscată.

Nici băncile din piatră albă nu au scăpat de mizerie așa că stau tăcute și pline de rahați și de mâzgălelile unor așa ziși pasionați de graffiti care de fapt habar nu au cum să țină creionul în mână. Iar pietonii, căci până la urmă ei au de suferit cel mai mult sunt obligați să facă slalom printre toate aceste nenorociri. Ce face primarul Oprescu în această situație? Ce vrea. Sau credeți cumva că acum doi ani s-au și investit acei 2,5 milioane de lei. Să fim serioși, oameni buni, că ne-am săturat până în gât de minciunile doctorului ahtiat veșnic după bani. Mai mult ca sigur că hapsânul ăsta și-a luat cea mai mare parte din cașcaval, dar nu a uitat să le arunce și slugoilor săi ceva firimituri ca să nu cumva să scoată capul din nisip și să dea cu goarna. Așa că mai miră pe cineva de ce ne e rușine de ceea ce se numește buricul Capitalei? Ne dăm seama și singuri atunci cum arată cartierele de la periferie. Dar, unde e problema, ar spune ca de fiecare dată reprezentanții Primăriei Capitalei?

Ce, ei sunt de vină? Nicidecum, vina o purtăm tot noi, cei din banii cărora trăies acești șobolani din instituție. Și atunci, ce merită acești oameni? Ce trebuie să pățească domnul primar Oprescu și în ceea ce privește situația incredibilă de la complexul Flora un loc de unde acesta se îmbogățește pe zi ce trece? L-a informat cineva pe domnul Oprescu câte cutremure se produc în fiecare zi în România? Știe primarul șpăgar că în orice moment Bucureștiul ar putea ajunge sub dărâmături? Care e cauza? Clădirea aceea nenorocită pe care distrusul numit Dumitru Puzdrea a ridicat-o la complexul Flora, exact peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Și să vă spunem ceva, domnule Oprescu. Dumneavoastră știați de această golănie. Și știți de ce? Pentru că v-a informat înaintașul, Viorel Lis, nesimțitul ăla care trăiește acum de pe urma banilor pe care-I primește de la Puzdrea. Pentru că mafiotul i-a făcut o rentă lunară pentru toată viața, ca să aibă gura pecetluită. Din acești bani joacă golanul acela bătrân la păcănele și tot din acei bani murdari plătește dame de consumație care să-I amintească că încă e viu. Și cu bucureștenii ce facem? Așteptăm să ne dea natura palma finală și să murim toți? Pentru că nici o echipă, oricât de binevoitoare ar fi la acel moment sau de bine pregătită, nu va mai putea face nimic? Nu vă e rușine deloc domnule Oprescu?

Mai ales că acum vă pregătiți artileria grea să candidați pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Dar nu v-ați întrebat dacă există cineva care să vă mai voteze? V-ați lins pe bot să mai stați pe scaunul moale. Să vă duceți unde vedeți cu ochii. Bucureștiul nu are nevoie de un hoț și un mituit ca dumneavoastră. Câți bani ați luat de la Puzdrea de atâția ani ca să faceți pe prostul și să intrați într-o amnezie bruscă atunci când cineva vă întreabă cum stă treaba la complexul Flora? Ați uitat și numărul acestora, bănuim… Dar dumneavoastră, domnilor de la Apa Nova, ce spuneți de această tragedie care bate la ușă? Să nu aveți tupeul să spuneți că nu știați, că déjà e prea mult… A ieșit acum câțiva ani chiar marele șef al instituției și a dat o declarație oficială în care a spus cât de grav a încălcat Dumitru Puzdrea Legea Apelor. Apoi, ce-ați făcut? De ce v-ați ascuns ca niște hoți ordinari? De ce nu ați luat taurul de coarne să terminați cu această clădire? Cine v-a ținut? Nu cumva mita enormă pe care v-a îndesat-o Puzdrea în buzunare?

Unde vreți să ajungeți cu acest comportament? Ce ați făcut domnilor de la Garda de Mediu, de la SANEPID? Ați făcut vreodată vreun control la complexul Flora? Și dacă da, când? Că noi nu ne aducem aminte să fi mișcat vreun deget. Ce spune ANAF-ul de evaziunea fiscală pe care mafiotul o face zi de la zi atât la complexul Flora cât și prin firmele sale fantomă pe care le-a deschis pe numele fiicelor sale? Ba aici mai este implicată și contabila Elena Păunescu, șmechera aia care întoarce totul din pix. Unde vă sunt inspectorii care fac totul ca la carte? Sau la Puzdrea au interzis să ajungă? De ce? Vă e frică că nu veți mai trăi bine dacă ați avea tupeul să faceți un control, chiar și la mișto, numai să închideți gura cârcotașilor? Ar trebui să vă fie rușine și dumneavoastră. Ca și polițiștilor secției 2, scârbele alea puse de Lupu Marian la pândă să-I păzească mereu spatele lui Puzdrea. Dar Lupu Marian a ajuns la pușcărie. La fel se va întâmpla și cu dumneavoastră domnule Puzdrea, fie că vreți să credeți, fie că nu. Cum nu există crimă perfectă, nu s-a născut încă afacerist corupt care să nu plătească cu vârf și îndesat tot ce a făcut în viață.

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *